Fullsatt Pyramid-användarträff i Jönköping

2017-11-28

- En dag då en belåten skara användare fokuserade till 100 % på sitt affärssystem

 

Fullt fokus
Under torsdagen den 23/11 var ett stort antal Pyramid-användare på plats hos oss på INVID Jönköping för att ta del av en heldag med 100 % fokus på det aktuella affärssystemet.

Det var riktigt kul att konstatera att vårt sammanträdesrum Översten var fylld till sista plats!

 

 

Heta nyheter
Efter en inledande samling med kaffe och fralla berättade Thomas Wärmner om de allra hetaste Pyramid-nyheterna, något som han och övriga Pyramid-konsulter fick sig till livs i samband med Unikums partnerkonferens som arrangerade i Nice härom veckan.

 

Rundabordsdiskussioner
Resten av dagen ägnades åt fruktbara rundabordsdiskussioner i avslappnade former där deltagarna fick råd och tips om hur diverse olika problem kan lösas av närvarande konsulter från INVID eller av någon annan besökare.

 

Mersmak
Om man skall döma av resultatet från de utvärderingsblanketter som lämnades in så gav aktiviteten mersmak för de intresserade besökarna när de lämnade Batterigatan 18 efter genomförd heldag.

 

 

Bilder
Välkommen att klicka på länken nedan för att se bilder från användarträffen:

Länk - Bildspel

 

Ny användarträff våren 2018
För er som är nyfikna och intresserade av vad medverka vid kommande Pyramid-användarträffar så kan vi avslöja att det kommer ett nytt tillfälle till våren!

I skrivande stund lutar det nämligen åt att den kommer att arrangeras i Gislaved under torsdag den 17 maj, d.v.s. på Norges nationaldag.

Fullsatt Pyramid-användarträff i Jönköping