Stort grattis HV71 till SM-guldet i ishockey 2017

2017-05-03

- INVID agerade matchvärd för 31 samarbetspartners under den historiska matchen mot Brynäs IF!

 

Svenska mästare
Under lördagseftermiddagen den 29/4 korades HV71 till svenska mästare i ishockey 2017 inför 7000 åskådare i Kinnarps Arena. Vi på INVID ställer oss i hyllningskören och utbrister i ett stort grattis!

 

Historisk match
Det var en historisk match mot Brynäs IF med tanke på att det inte har spelats en sjunde och avgörande match om SM-guldet sedan våren 2004, och även då var HV71 den ena parten i segermatchen hemma mot Färjestads BK.

 

Matchvärd
INVID agerade matchvärd under lördagens drama och inför detta hade vi bjudit in 31 samarbetspartners för en trivsam samvaro i glada vänner sällskap som kantades av såväl nätverkande som god mat och dryck till ackompanjemang av en riktig nagelbitare på isrektangeln.

Matchen avgjordes först efter 11.01 i förlängningen då Jönköpings-sonen Simon Önerud lyckades slå in den avgörande pucken.

 

 

Tävling
Våra två matchvärdslogar kunde leverera ytterligare ett spänningsmoment i form av en tipstävling där det gällde att tippa matchens resultat efter 60 minuter, första målskytt och slutligen vid vilken matchminut som det första målet gjordes.

 

Segrare
Det var ingen av de 31 tävlande som lyckades pricka in just 1-1 men tack vare en officiell "närmast resultat-tabell" kunder vi utkristallisera en segrare och det prestigefyllda priset kammades hem av Martin Hägerström vid Jönköping Energi.

Mot den bakgrunden säger vi även stort grattis till Martin som kan se fram emot att det dyker upp ett kuvert med ett intressant innehåll vilken dag som helst.

 

Bilder
Välkommen att ta del av lite bilder från den aktuella aktiviteten genom att klicka på bilden nedan;

 

Stort tack
Avslutningsvis ber vi från INVIDs sida rikta ett stort tack till samtliga de 31 närvarande besökarna för att ni ville göra oss sällskap i Kinnarps Arena denna spännande lördagseftermiddag.

Vi ses och hörs!

Stort grattis HV71 till SM-guldet i ishockey 2017