Idag onsdag är sista möjliga dagen för att anmäla sig till den skräddarsydda Pyramid-utbildningen Användarstudion den 22/3!

2017-03-15

Missa inte denna populära Pyramid-utbildning där ni lär er att skräddarsy ert affärssystem efter just era specifika behov.

 

Redigera dialoger
Under utbildningen i Jönköping den 23/3 lär ni er att redigera Pyramids dialoger genom att ändra texter/rubriker och lägga till, flytta, färglägga och dölja fält.

 

Ni lär er vidare att ändra fälts inmatningsordning för att anpassa den efter era behov. Alla förändringar kan sedan sparas för en viss användare, en användargrupp eller för alla användare.

 

Egna fält och index
Utöver detta kommer ni få kunskap om hur man lägger till egna fält och index. Fälten blir sedan åtkomliga i dialoger, rapporter och sökbilder. Nya egna index kan direkt användas i Pyramids studios.

 

Egna översättningar
Andra finesser som ni kommer lära er under den kunskapsintensiva dagen är hur ni får tillgång till språkstudion och gör egna översättningar till andra språk.

 

Högt utvärderingsbetyg
Under vår föregående utbildning inom Användarstudion kunde vi redovisa ett högt utvärderingsbetyg från deltagarnas sida. Snittet var nämligen 5,8 av 6,0 möjliga.

Vi är väldigt glada över de höga betygen och kommer självklart göra allt vi kan för att denna utbildning ska bli minst lika bra, om inte bättre.

 

Ingående delmoment
I den aktuella utbildningen ingår följande delmoment:

 • PBS Admin (ensam användare i systemet, tjänster som PTS och WTS)

 • Egenskaper skrivbord och skrivbordsvyer

 • Redigera rutiner:
  - Ändra hoppordning 
  - Hantera fält
  - Hantera sektioner
  - Skapa egna fält och index 
  - Skapa egna tabeller 
  - Skapa egna flikar

 • Spara för användare/grupp/alla

 • Återställning av anpassningar

 • Användning av egna fält och index i listkontroller/studios

 • Användning av egna fält och tabeller i rapportgeneratorn

 • Språkhantering, egna översättningar via språkstudion

 • Egna övningar

 

Material och kostnad
Vi på INVID tillhandahåller dator, program och allt annat praktiskt som ni behöver under dagen.

Kostnad: 3100 kr exkl. moms. I utbildningskostnaden ingår även ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

 

Frågor?
Om ni har några frågor kring utbildningen är ni välkommen att kontakta INVIDs Ann Gustafsson via följande kontaktuppgifter:

Idag onsdag är sista möjliga dagen för att anmäla sig till den skräddarsydda Pyramid-utbildningen Användarstudion den 22/3!