Vill ni kunna skräddarsy Pyramid efter just era specifika behov?

2017-01-05

- I så fall får ni inte missa vår populära Användarstudio-utbildning den 22/3!

 

Vad lär man sig?
Under den populära Användarstudio-utbildningen, som arrangeras den 22 mars kl. 09.00-16.00, lär ni er att redigera Pyramids dialoger genom att ändra texter/rubriker och lägga till, flytta, färglägga och dölja fält.

Ni lär er vidare att ändra fälts inmatningsordning för att anpassa den efter behov. Alla förändringar kan sedan sparas för en viss användare, en användargrupp eller för alla användare.

Utöver detta kommer ni även att få kunskap om hur ni kan lägga till egna fält och index. Fälten blir sedan åtkomliga i dialoger, rapporter och sökbilder. Nya egna index kan direkt användas i Pyramids studios.

 

Certifierad konsult
Utbildningen kommer att bedrivas av Ann Gustafsson, som är en av våra egna väl certifierade Pyramid-konsulter, på vårt huvudkontor i Jönköping.

 

Högt utvärderingsbetyg
Under vår föregående utbildning inom Användarstudio kunde vi redovisa ett utvärderingsbetyg från deltagarnas sida. Snittet var nämligen på 5,8 av 6,0 möjliga.

 

Kostar, kostar inte
Vi på INVID tillhandahåller det material som ni behöver under utbildningen, inklusive dator.  I utbildningskostnaden om 3100 kr. exkl. moms ingår även ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

 

Detaljerad inbjudan
Genom att klicka på länken kan ni ta del av en detaljerad inbjudan inklusive preliminär agenda som beskriver vad denna fullmatade aktivitet har att erbjuda.

Länk – Inbjudan

 

Frågor? 
Om ni har några frågor kring utbildningen är ni varmt välkomna att kontakta INVIDs Ann Gustafsson via följande kontaktuppgifter:

 

Anmälan senast 15 mars
Välkommen att läsa mer om den aktuella utbildningen - och även anmäla er - via en separat aktivitetssite som ni når via länken nedan.

Aktivitetssite - Pyramidutbildning - Användarstudio

 

 Varmt välkommen med er anmälan till oss på INVID!

 

 

Vill ni kunna skräddarsy Pyramid efter just era specifika behov?