Välbesökt frukostseminarium med fokus på transportadministration

2017-01-27

- många ville bekanta sig med LogTrade, marknadens modernaste molnsystem för transportadministration

 

Under fredagsmorgonen den 27/1 arrangerade INVID och LogTrade ett frukostseminarium om transportadministration vid INVIDs huvudkontor i Jönköping.

Dagens föreläsare bestod av LogTrades representant Marcus Wigren och INVIDs medarbetare André Östergård som kunde välkomna till en stor och intresserad åskådarskara efter en ett inledande mingel inklusive kaffe och fralla

 

Marknadens modernaste molnsystem
Under aktiviteten beskrevs det bl.a. hur vi på INVID och LogTrade - marknadens modernaste molnsystem för transportadministration – kan effektivisera olika typer av verksamheter.

 

Exempel på mervärden
Seminariet visade bl.a. hur man via LogTrade kan man välja, beställa, spåra, överblicka och analysera transporter – elektroniskt och i realtid.

Utöver vanlig e-postavisering till kund om att godset är på väg kan LogTrade också notifiera vid olika händelser eller icke-händelser, tex utkörning pågår, godset levererat etc.

 

Konsolidering
Under rubriken Konsolidering visades sedan hur man slår ihop sändningar som under en och samma dag skickas till samma mottagare med respektive transportör och tjänst.

 

Direktleverans
Vi visade även hur den populära funktionen Direktleverans & Inbound säkerställer att leverantörer använder de transportörer som aktuella förtag har avtal med. Det sker genom att systemet konfigureras på ett sätt som gör det enkelt för leverantörerna att boka transporter med utvalda transportörer.

 

Utleveransflöden i Pyramid
Under den avslutande punkten visades även hur vi knyter ihop hela flödet i Pyramid via aktuella utleveransflöden.

 

Höga utvärderingsbetyg
Av utvärderingsblanketterna att döma så var det enbart mycket nöjda deltagare som lämnade INVID Jönköping och vi från arrangörshåll vill passa på att tacka samtliga besökare för en givande förmiddag.

 

Bildspel
Välkommen att se bilder ifrån det aktuella frukostseminariet genom att klicka på länken nedan:

Länk - Bildspel

Välbesökt frukostseminarium med fokus på  transportadministration