Inbjudan till Pyramid-utbildningen Ekonomi och administration den 19/1

2017-01-02

- Varför inte rivstarta 2017 med att lära er om hur ni kan arbeta ännu mer effektivt i ert dagliga bokföringsarbete i såväl Pyramid 3 som Pyramid 4?

 

Vi på INVID har glädjen att kunna erbjuda en extrainsatt Pyramid-utbildning inom ekonomi och administration för er som jobbar med ekonomi och administration i Jönköping under torsdagen den 19 januari klockan 09.00-16.00.

 

Behovsstyrt datum
För att kunna erbjuda kursen vid ett så lämpligt tillfälle som möjligt för våra kunder erbjuder vi normalt ett upplägg som innebär att vi bestämmer datum först efter en inledande intresseanmälan från kundernas sida.

 

Önskemål om torsdagen den 19 januari
I och med att vi har erhållit önskemål om att arrangera denna utbildning den 19 januari så erbjuder vi just nu detta datum som närmast möjliga.

 

 

 

Finesser och tips
Kursen ger er information om hur ni kan använda Pyramids funktioner i ert dagliga bokföringsarbete i såväl Pyramid 3 som Pyramid 4.  Den kommer även informera er om finesser och ge matnyttiga tips om hur ni utnyttjar systemet på bästa sätt.

 

Certifierad konsult
Utbildningen kommer att bedrivas av Ann Gustafsson som är en av våra egna, högt certifierade, Pyramid-konsulter.

 

Höga utvärderingsbetyg
Vid vår senaste genomförda Ekonomi- och administratörsutbildning i Pyramid erhöll vi det sammanfattande betyget 5,7 av 6,0 möjliga i deltagarnas utvärdering.
I samma utvärdering svarade 100 % av deltagarna att de kommer ha nytta av dagens innehåll.
Vi är väldigt glada över det höga betyget och kommer självklart göra vad vi kan för att de kommande utbildningarna skall få liknande betyg.

 

Utrustningar och kostnad
Vi på INVID tillhandahåller datorer och de program som ni behöver under dagen.
I utbildningskostnaden om 3100 kr. exkl. moms ingår även välkomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

 

Detaljerad inbjudan
Genom att klicka på länken kan ni ta del av en detaljerad inbjudan inklusive preliminär agenda som beskriver vad denna fullmatade aktivitet har att erbjuda.

Länk – Inbjudan

 

Mer information
Om ni har några frågor om seminariet är ni välkommen att kontakta INVIDs Ann Gustafsson via följande kontaktuppgifter:
•Tel: 0370 - 30 37 51
•Mail: ann.gustafsson@invid.se

 

Anmälan senast 12 januari
Känn er varmt välkommen att registrera er bindande anmälan till utbildningen den 19 januari senast under torsdagen den 12 januari via den aktuell aktivitetssiten som nås via länken nedan;

Länk – Aktivitetssite – Ekonomi och administration

 

Inbjudan till Pyramid-utbildningen Ekonomi och administration den 19/1