OBS! Idag torsdag den 20/4 är sista möjliga dagen att anmäla sig till utbildningen Risk- och möjlighetshantering torsdagen den 27/4!

2017-04-20

Välkommen till en fullmatad halvdagsutbildning hos oss på INVID och D5Q som ger er konkreta råd på vägen och som är en "favorit i repris" från premiären den 9/2!

Rak fråga
Handen på hjärtat:

Får ni ihop de nya standardkraven med omvärldsanalyser och risk /möjlighetshanteringar?

Om ni inte gör det så är ni nog i gott sällskap.

Men lugn, vi på INVID kan hjälpa er på traven genom att presentera idéer och metoder för att hitta rätt inom detta område under en halvdagsutbildning i Jönköping den 27 april!

 

Fullmatad halvdagsutbildning
Tillsammans med vår samarbetspartner D5Q har vi på INVID nöjet att få bjuda in er till en fullmatad halvdag den 27/4 där vi lyfter på locket och presenterar idéer och metoder för att hitta rätt inom detta område.

Vår gästföreläsare Billy Brattås har lång erfarenhet av såväl de aktuella standarderna som optimala risk- och möjlighetshanteringar utifrån de fyra grundbultarna Plan, Do, Check och Act.

 

Material, kostnad och ingående delmoment
Vi på INVID tillhandahåller utbildningsmaterial och allt annat praktiskt som ni behöver under dagen.

Kostnad: 2 950 kr exkl. moms.

I utbildningskostnaden ingår även ankomstfika, förmiddagsfika samt lunch.

 

Anmälan senast idag den 20 april
Känn er varmt välkommen att registrera er bindande anmälan senast torsdagen den 20 april via den aktuella aktivitetssiten som nås via följande adress;

Länk - Aktivitetssite

 

 

 

 

OBS! Idag torsdag den 20/4 är sista möjliga dagen att anmäla sig till utbildningen Risk- och möjlighetshantering torsdagen den 27/4!