OBS! Endast 7 platser kvar till den populära Pyramid-användarträffen den 17/5!

2017-05-02

- Imorgon, onsdagen den 3/5, är det sista möjliga anmälningsdatum till denna fullmatade och kostnadsfria aktivitet!

 

Innovativt företag
Vårens högt emotsedda Pyramid-användarträff kommer att arrangeras vid det innovativa företaget ACG Gruppen AB i Borås under onsdagen den 17/5.

 

Rundabordsdiskussioner
Under denna kostnadsfria aktivitet får man tillfälle att genomföra fruktbara rundabordsdiskussioner i avslappnade former - och i mindre grupper om max sex personer per grupp

 

Nyhet - Branschgrupper
Efter önskemål från deltagare vid den föregående användarträffen vid Willa Nordic i småländska Stockaryd den 23/11 får man anmäla sig till någon av de sex branscher som Pyramid huvudsakligen erbjuder sina tjänster mot.

Det innebär att de tre föregående intresseområdena Administration och ekonomi, Lager och logistik samt Projekt byts ut mot de sex aktuella branscherna.

  • Entreprenadföretag

  • Butiks- och affärskedjor

  • Handelsföretag

  • Tillverkande företag

  • Tjänsteföretag

  • Serviceföretag 

I och med att vi på INVID vill stå för maximal flexibilitet så är tanken att man – om man så önskar - skall kunna hoppa in i en annan grupp under eftermiddagen.

 

 

Heta nyheter och rundvandring
Inte nog med det, utöver ovanstående diskussionsforum kommer vi på INVID att inleda aktiviteten med att berätta om de hetaste Pyramid- nyheterna.

Utöver detta kommer vi att visas runt i ACG:s lokaler via samma gruppindelningar som vi haft under förmiddagen. Allt för att vi skall kunna fokusera på våra respektive branscher även under denna aktivitet.

Dagen rundas sedan av via ett avslutande pass med rundabordsdiskussioner och utvärderingar innan vi skiljs åt för dagen ca kl. 16.00.

 

Först till kvarn - max 30 platser!
Kombinationen av att vi vill kunna erbjuda en så bra aktivitet som möjligt med ett begränsat antal möjliga konferensutrymmen medför att vi tyvärr måste sätta ett ”tak” om 30 anmälningar. Mot den bakgrunden tvingas vi att tillämpa anmälningsförfarandet ”först till kvarn”.

 

Anmälan senast imorgon onsdag den 3/5
Anmälningstrycket är - glädjande nog - riktigt stort, det finns nämligen endast 7 platser kvar i skrivande stund

Känn er därför hjärtligt välkommen med er anmälan snarast möjligt - inklusive val av önskat pass - och absolut senast i morgon onsdag den 3/5 via vår aktivitetssite som nås via nedanstående länk:

Länk - Aktivitetssite

OBS! Endast 7 platser kvar till den populära Pyramid-användarträffen den 17/5!