Önskar ni att effektivisera er verksamhet via ett mobilt och flexibelt lagersystem?

2016-09-02

- I så fall rekommenderar vi er att titta närmare på Qpick som vi på INVID kan integrera med Pyramid på ett smidigt sätt.

 

Bakgrund och önskade effekter
Qpick utvecklas av företaget Qsys och har som målsättning att effektivisera arbetet vid de vanligast förekommande lagerrutinerna som inleverans, lagerplock, inventering och lagerflytt. De önskade effekterna ligger bl.a. i den smidiga hanteringen och den ökade mobiliteten.

 

Användarvänligt
Det aktuella lagersystemet är förmodligen det mest moderna, intuitiva och användarvänliga på marknaden!
Utvecklingen har styrts av hur en lagerarbetare utför sina arbetsuppgifter och vad denne ställs inför för utmaningar.

 

Viktiga mervärden
Lösningen levererar sparsam, men tillräcklig och rätt, information vid rätt tillfälle. Utrustad med tillräckligt stora knappar för att kunna jobba effektivt, ett flöde som gör att man blir vägledd istället för att behöva välja.

 

Optimal mobilitet
Systemet innehåller smarta funktioner som gör att saker blir rapporterade då de faktiskt utförs. Qpick är körbart på allt från industri-truckdatorer till surfplattor och smartphones. Ja, ni ser själva, listan på intressanta mervärden kan göras lång!

 

Kontroll i alla led
Dessutom får beslutsfattare kontroll på vad som händer på lagret och hur arbetet fortskrider. Man kan dessutom få information om vilka artiklar som tar lång tid att plocka, hur långt man kommit i en plockorder och var man befinner sig i en inventering. Och inte minst – ni får tillgång till något som borde vara en absolut självklarhet: Koll på er order och era varor även mellan det att plocklistan skrivs ut och varorna skall skickas iväg!

 

Läs mer
Välkommen att läsa mer om denna moderna lösning för effektiv lagerhantering via länken nedan:

Länk - Qpick

 

Mer information
Välkommen att kontakta oss på INVID på tel. 036-30 88 88 för detaljerad och personlig information om hur denna lösning kan effektivisera er verksamhet och hur vi kan hjälpa er med en smidig integration mot ert affärssystem.

Önskar ni att effektivisera er verksamhet via ett mobilt och flexibelt lagersystem?