Inbjudan till ett seminarium om Qpick - ett mobilt och flexibelt lagersystem

2016-09-15

INVID och samarbetspartnern Qsys bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium där vi på ett praktiskt sätt visar hur ni kan effektivisera er verksamhet via det mobila och flexibla lagersystemet Qpick.

 

Kostnadsfritt seminarium den 27/10
INVID och samarbetspartnern Qsys bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium under torsdagen den 27/10 kl. 09.00-13.00 där vi på ett praktiskt sätt visar hur ni kan effektivisera er verksamhet via det mobila och flexibla lagersystemet Qpick.


Önskade effekter

Det mobila lagersystemet utvecklas av företaget Qsys och har som målsättning att effektivisera arbetet vid de vanligast förekommande lagerrutinerna som inleverans, lagerplock, inventering och lagerflytt.

De önskade effekterna ligger bl.a. i den smidiga hanteringen och den ökade mobiliteten.

 

Användarvänligt
Det aktuella lagersystemet är förmodligen det mest moderna, intuitiva och användarvänliga på marknaden! Utvecklingen har styrts av hur en lagerarbetare utför sina arbetsuppgifter och vad denne ställs inför för utmaningar.

 

Viktiga mervärden
Lösningen levererar sparsam, men tillräcklig och rätt, information vid rätt tillfälle. Utrustad med tillräckligt stora knappar för att kunna jobba effektivt, ett flöde som gör att man blir vägledd istället för att behöva välja.

 

Smidig integrering mot Pyramid
Under en intressant halvdag kommer Qsys visa hur Qpick fungerar i praktiken och hur vi på INVID kan hjälpa er med en smidig integration mot ert Pyramidsystem.

 

Mer information och anmälan senast 20 oktober
Känn er varmt välkomna att läsa mer om bl. a. dagens agenda, samt registrera er kostnadsfria medverkan senast torsdagen den 20/10, via den aktuella aktivitetssiten som nås via följande länk:

Länk - Aktivitetssite

 

Frågor?
Om ni har några frågor kring utbildningen är ni välkommen att kontakta INVIDs Thomas Bethmarker via följande kontaktuppgifter:


• Tel: 036 - 440 54 13

• Mail: thomas.bethmarker@invid.se

Inbjudan till ett seminarium om Qpick - ett mobilt och flexibelt lagersystem