Inbjudan till seminarium - Qpick - Mobilt och flexibelt lagersystem

2016-10-03

- Välkommen att se hur användarvänliga Qpick fungerar i praktiken och hur vi kan hjälpa med er med en smidig integration mot Pyramid-system. OBS! Sista anmälningsdatum 20/10!

 

Kostnadsfritt seminarium
Vi på INVID och samarbetspartnern Qsys bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium under torsdagen den 27/10 kl. 09.00-13.00.

Under denna halvdag kommer vi, på ett praktiskt sätt, visa hur ni kan effektivisera er verksamhet via det mobila och flexibla lagersystemet Qpick.

 

 

Användarvänligt
Det aktuella lagersystemet är förmodligen det mest moderna, intuitiva och användarvänliga på marknaden!

Utvecklingen har styrts av hur en lagerarbetare utför sina arbetsuppgifter och vad denne ställs inför för utmaningar.

 

Viktiga mervärden
Lösningen levererar sparsam, men tillräcklig och rätt, information vid rätt tillfälle. Utrustad med tillräckligt stora knappar för att kunna jobba effektivt, ett flöde som gör att man blir vägledd istället för att behöva välja.

 

Önskade effekter
Qpick utvecklas av företaget Qsys och har som målsättning att effektivisera arbetet vid de vanligast förekommande lagerrutinerna som inleverans, lagerplock, inventering och lagerflytt.

De önskade effekterna ligger bl.a. i den smidiga hanteringen och den ökade mobiliteten.

 

Smidig integrering mot Pyramid
Under en intressant halvdag kommer Qsys visa hur Qpick fungerar i praktiken och hur vi på INVID kan hjälpa er med en smidig integration mot ert Pyramid-system.

 

 

Läs mer och anmäl er senast 20 oktober
Känn er varmt välkomna att läsa mer - och registrera er kostnadsfria medverkan - senast torsdagen den 20/10 via den aktuella aktivitetssiten som nås via följande länk:

Länk - Aktivitetssite

 

 

 

 

 

Inbjudan till seminarium - Qpick - Mobilt och flexibelt lagersystem