Vill du arbeta med IT på elitnivå?

2017-05-10

- INVID växer och utvecklas, vill du följa med på vår resa?

 

INVID växer och utvecklas och vi är stolta över vår historik, de framsteg vi konstant tar och vi ser riktigt positivt på framtiden!

God utveckling
Tack vare vår goda utveckling kan vi just nu erbjuda ett antal intressanta tjänster vid våra Småländska kontor i Jönköping, på INVID Höglandet och i Värnamo.

I skrivande stund är vi ca 80 medarbetare i Småland och vi vill bli fler. Vi söker efter fler medarbetare som vill göra skillnad och som har sikte på en positiv framtid inom IT-branschen.

IT på elitnivå
Vi söker målinriktade personer som vill jobba med IT på elitnivå  i ett företag där man har stora möjligheter att utveckla sin kunskaper, lära sig nya, skaffa ovärderlig erfarenhet, samt tillhöra ett otroligt kul gäng med härliga människor.

Flera tjänster
Passa på, just nu erbjuder vi följande tjänster;

Junior säljare av IT på elitnivå - Läs mer
Som junior säljare hos oss på INVID skall du marknadsföra och sälja hela vårt tjänsteutbud. Den person vi söker skall vara genuint intresserad av kunders verksamheter och moderna IT-lösningar samt verkligen brinna för att skapa nya kontakter och egen försäljning. 

 

Målmedveten Servicedesk-medarbetare - Läs mer
Vi hjälper våra slutanvändare med olika typer av IT-relaterade problem och den aktuella tjänsten består i att vara en del av vår Servicedesks första instans (Firstline).Du kommer svara på inkommande ärenden via telefon och e-post, supporta användare via telefon och via distansuppkoppling mot användarnas klienter och servermiljöer.

 

 

Proaktiv Infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation - Läs mer
Vi söker en konsult som kommer och agera i rollen som infrastrukturkonsult ute på plats hos våra kunder. Du kommer även att jobba med förebyggande underhåll, projekt och incidenter i våra avtalskunders IT-miljöer och i vår egen hosting-miljö.

 

Senior säljare av IT på elitnivå - Läs mer
Den person vi söker skall ha försäljningserfarenhet av IT-relaterade lösningar, och vana att arbeta strukturerat och målinriktat med stort engagemang och drivkraft. Du bör även ha vana att arbeta med företagsledningar och känna dig trygg i att föra strategiska diskussioner.

 

Film
Se vår plats-annons via filmen nedan.

 


Välkommen med din ansökan till oss på INVID - vi gör IT enkelt!

Vill du arbeta med IT på elitnivå?