Vi på INVID söker Junior säljare av IT på elitnivå!

2016-11-24

- vill du också hoppa på tåget och följa med på vår spännande resa?

INVID Gruppen AB är en framgångsrik IT-partner som består av ca 175 medarbetare vid totalt 11 kontor fördelat på 10 orter i södra och mellersta Sverige med en omsättning på ca 425 Mkr.

Vi verkar inom tre fokusområden; IT-infrastruktur, Molntjänster och Verksamhetsstöd och vi befinner oss i en positiv utvecklingsspiral med tillhörande goda framtidsutsikter.

 

Junior säljare 
Just nu söker vi bl.a. Junior säljare av IT på elitnivå till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet.

Se gärna filmen nedan där vi söker flera medarbetare inklusive just denna profil.

Missa inte att ta del av specifik information om just denna tjänst länge lite ner på denna sida efter det att du eventuellt har tittat på den aktuella filmen


Junior säljare

Till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet söker vi nu en offensiv junior säljare.

Som junior säljare hos oss på INVID skall du marknadsföra och sälja hela vårt tjänsteutbud. Den person vi söker skall vara genuint intresserad av kunders verksamheter och moderna IT-lösningar samt verkligen brinna för att skapa nya kontakter och egen försäljning.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att, med stort eget ansvar, hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsframställande, och avtalsförhandlingar. Tjänsten innebär framförallt nykunds- och prospektsbearbetning. I ditt arbete kommer du ha stöd av både specialistsäljare och konsulter.

Kompetenskrav
Vi söker dig som vill jobba professionellt med IT-relaterade lösningar i kombination med en stor portion av social kompetens. Din uppgift blir att utveckla blivande kunders processer vilket kräver att du är lyhörd för kunders behov och intresserad av tekniska lösningar som skapar kundnytta. Och självklart skall du ha ett brinnande intresse för försäljning. Körkort är ett krav. Högskola- eller Universitetsstudier är meriterande men inget krav. Goda läs- och skrivfärdigheter i svenska och engelska är ett krav. Goda kunskaper i matematik och ekonomi är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en självgående person, som gillar att spela i ett lag med kompetenta personer. Du skall ha ett starkt personligt driv, samtidigt som du skall ha lätt att samarbeta för att nå dina mål. Du motiveras av att ta ansvar och göra bra affärer. Du stimuleras av kundkontakter och ser alltid till att se möjligheter genom din initiativförmåga. Du har lätt att förstå kundens behov och att kunna se olika lösningar för dem.

Som person är du resultatdriven och gillar att utmana dig själv samtidigt som du är ödmjuk mot både kunder och kollegor. Du skall gilla att arbeta med långsiktiga relationer och attraheras av INVIDs fyra kärnvärden trygghet, effektivitet, etik & moral samt kvalitet. 

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse.

Ansökan 
Är du redo för ovanstående utmaning och tycker att du matchar kravbilden för denna viktiga tjänst är du välkommen med din ansökan till försäljningschef Stefan Karlsmo senast den 30/12, med rubriken ”Junior säljare” via nedanstående mailadress:

stefan.karlsmo@invid.se

Välkommen med din ansökan!

Vi på INVID söker Junior säljare av IT på elitnivå!