Hallå där, vi söker en proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation!

2016-11-24

- INVID växer och utvecklas, vill du följa med på vår resa?

 INVID Gruppen AB är en framgångsrik IT-partner som består av ca 175 medarbetare vid totalt 11 kontor fördelat på 10 orter i södra och mellersta Sverige med en omsättning på ca 425 Mkr.

Vi verkar inom tre fokusområden; IT-infrastruktur, Molntjänster och Verksamhetsstöd och vi befinner oss i en positiv utvecklingsspiral med tillhörande goda framtidsutsikter.

 

Kommunikationskonsult
Just nu söker vi bl.a. en proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet.

Se gärna filmen nedan där vi söker flera medarbetare inklusive just denna profil.

Missa inte att ta del av specifik information om just denna tjänst länge lite ner på denna sida efter det att du eventuellt har tittat på den aktuella filmen.

 

Proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation
Till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet söker vi nu en proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation för att förstärka vår bemanning i vårt konsultteam.

 

Tjänstens innehåll
Du kommer att vara en del av konsultavdelningen och agera i rollen som infrastrukturkonsult ute på plats hos våra kunder. Du kommer även att jobba med förebyggande underhåll, projekt och incidenter i våra avtalskunders IT-miljöer och i vår egen hosting-miljö.

 

ITIL och kärnvärden
Inom INVID jobbar vi med ITIL som ramverk. Vi agerar utifrån INVIDs fyra kärnvärden: Effektivitet, Etik & moral, Kvalitet och Trygghet.

 

Personlig profil Vi söker en person som har förmågan att vara lyhörd och har god förståelse för kunders behov. Du är serviceinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet.

Du har en naturlig fallenhet för att kunna arbeta i grupp på ett trivsamt och effektivt sätt. Du trivs med att ställas inför nya utmaningar. Vi sätter stor vikt vid din personlighet.

 

Erfarenhet
Du har en genomgått en teknisk utbildning med inriktning på IT på minst gymnasienivå. Du har flerårig erfarenhet av att jobba med IT-infrastruktur.

Du är väl förtrogen med Ciscos nätverks- och säkerhetsprodukter och har en eller flera CCNP och/eller CCNA certifieringar.

Vi önskar också att du har erfarenhet av trådlösa nätverk och olika säkerhetslösningar. Kunskaper inom Microsoft System Center, VMware, Citrix och Tivoli Storage Manager är meriterande.

Goda kunskaper i engelska och B-körkort är ett krav.

 

Förutsättningar
Arbetstid dagtid. Beredskapstjänstgöring kan förekomma under övriga tider.

Tillträde snarast. Placeringsort Jönköping.

 

Frågor?
Har du några frågor kring tjänsten? 

Kontakta i så fall Thomas Bothzén via mail;
thomas.bothzen@invid.se

 

Ansökan
Låter detta intressant? I så fall ansöker du senast 30/12 via följande mailadress: thomas.bothzen@invid.se

I ämnesfältet skriver du ”Proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation”

Varmt välkommen med din ansökan!

Hallå där, vi söker en proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation!