Välkommen till användarträff inom AutoFlowChart och ledningssystem

2016-05-19

Välkommen till ett kostnadsfritt arrangemang inom processhanterings- och ledningssystem den 8 september som vi hoppas - och tror - kommer att bli något utöver det vanliga.

Efter ett antal års populära kunddagar runt vårt processhanteringssystem AutoFlowChart på bl. a. Hooks Herrgård, bjuder vi på INVID under detta år nu in till en användarträff på vårt kontor i Jönköping. 

Aktiviteten äger rum den 8 september kommer att bestå av såväl seminarier som diskussionspass och ha ett tydligt användarfokus och inriktning på kompetens kring området ledningssystem i allmänhet, och processer och AutoFlowChart i synnerhet.

 

Målgrupp
Vi riktar oss till er som redan idag använder INVIDs olika ledningssystem, men även till er som inte nyttjar dessa system i nuläget men som är nyfikna på att lära er hur dessa fungerar i praktiken.

 

Välrenommerade gästföreläsare
Förmiddagens två seminariepass kommer att ledas av två välrenommerade gästföreläsare.

Eller vad sägs om Anna Lager Larsson, Konsult och ISO- och ISO/TS-revisor från företaget EnviQ och Mats Lövstad som är Miljö- och kvalitetskonsult vid företaget Qing Quality?

 

Workshops
Efter en smakfull lunch är det sedan dags för parallella workshops där vi delar upp oss i grupper för att diskutera ämnen som processkartläggningar och riskhanteringar/förbättringsarbeten. 

Innan vi skiljs åt vid ca kl. 15.30 knyter vi sedan ihop säcken med att sammanfatta och utvärdera denna innehållsrika dag i Jönköping.

 

Anmälan senast 1 september
Anmälan sker via en separat aktivitetssite som nås via länken nedan.

Hjärtligt välkommen med er anmälan snarast möjligt - dock senast torsdagen den 1 september.

Länk - Användarträff - Ledningssystem 20160908

Välkommen till användarträff inom AutoFlowChart och ledningssystem