Kreativ och uppskattad heldagsutbildning om hur man kan effektivisera synligheten och erhålla ökade marknadsandelar på nätet.

Under onsdagen den 25 maj arrangerade INVID Jönköping en heldags-utbildning med fokus på Pyramids e-handelslösning som uppskattades mycket av de engagerade åhörarna.

Utbildningen leddes som vanligt av en av INVIDs egna, och högt certifierade, konsulter. Just denna dag var det Jakob Olsson som höll i taktpinnen.


Ökad synlighet och marknadsandelar på nätet
Det blev en kreativ utbildningsdag för de intresserade åhörarna. Syftet med dagen var att ge insikt i om hur man kan att effektivisera sin synlighet och öka sina marknadsandelar på nätet via ett smidigt sätt i ert affärssystem.


E-handel och e-säljare
Utbildning omfattade både e-handel och säljverktyget e-säljare och gav besökarna en inblick i hur man kan administrera er Pyramid E-line på bästa sätt.
Jakob visade exempelvis hur man skapar navigeringsträd och produktsortiment med tillhörande bilder och texter.

 

Fler delmoment
Utöver detta behandlades även hur man kan styra sitt sortiment, språkhantering, sökfunktioner, mobilanpassad site och sökmotoroptimering.

 

Gott utvärderingsresultat
Av de samtliga inlämnade utvärderingsblanketterna att döma så var det totalt sett en mycket och uppskattad utbildning och vi från INVIDs sida vill passa på att tacka samtliga besökare för en mycket givande dag.

 

Bilder
Välkommen att klicka på länken nedan för att ta del av ett kortare bildspel från den aktuella utbildningen.

Länk - Pyramid-utbildning – Produktkatalog/E-line 2016-05-25

 

Kreativ och uppskattad heldagsutbildning om hur man kan effektivisera synligheten och erhålla ökade marknadsandelar på nätet.