Pyramidutbildning för er som vill ha maximal kontroll på era projekt

2016-03-11

Vi på INVID bjuder in till en fullmatad heldags-utbildning den 6/4 med fokus på Pyramids Projekt-modul. Målgruppen utgörs av personer som vill ha maximal kontroll på de projekt som man ansvarar för från ax till limpa

Välkommen till en entusiasmerande utbildning för projektledare med fokus på smart systemanvändning av Pyramids projektmodul och som leds av en av våra egna – högt certifierade – Pyramidkonsulter.

Påverka resultatet
Vi anser att Pyramid Projekt är ett perfekt verktyg för projektledare där man får möjlighet att påverka resultatet under resans gång.

Alla typer av kostnader kan rapporteras mot projekt och man har därmed fullständig kontroll över sina projekt, allt från offert till resultat.

Övergripande innehåll
Under denna utbildning kommer vi att bland annat beröra anbudsprojekt, interna projekt, uppföljning, effektiv rapportering av material, tid och kostnader. Samt fakturering, redovisning PLUS och projektinköp.

Mera information - Anmälan senast 30 mars
Låter detta intressant?
Känn er i så fall varmt välkomna att läsa mer om vad vi erbjuder under denna utbildning, och eventuellt även registrera er anmälan, via aktuell aktivitetssite.

Den aktuella aktivitetssiten nås via länken nedan:

Länk - Aktivitetssite - Pyramid – Projekt grundutbildning

Pyramidutbildning för er som vill ha maximal kontroll på era projekt