Ni missar väl inte seminariet Lyft era backup- och återläsningsfunktioner till nya höjder den 23/3?

2016-03-04

Onsdagen den 16 mars är sista möjliga anmälningsdatum för detta spännande seminarium som INVID Jönköping arrangeras tillsammans med Veeam.

Välkommen till ett nytänkande seminarium där Veeam och INVID visar hur man kan uppnå sina affärsbehov samtidigt som man minskar sina kostnader via smarta backup- och återläsningsfunktioner.

Uppnådda affärsbehov i kombination med sänkta kostnader 
Idag måste företag fungera 24/7/365 och har inte råd att ligga nere eller förlora data. Backup garanterar inte tillgänglighet, men med Veeams tillgänglighetslösning kan företag idag nå affärsbehoven samtidigt som de sänker kostnaderna.

Utnyttja hela potentialen
Om ni viker några timmar för att besöka oss under denna fullmatade aktivitet kommer vi att visa er hur ni kan utnyttja hela potentialen i er backupdata via moderna och effektiva lösningar som tar allt större marknadsandelar.

Vinn en helikopter
Visst låter väl allt detta som en riktig höjdarlösning? För att symbolisera detta lite extra tydligt har ni som besökare möjlighet att vinna en radiostyrd helikopter med en ca-längd om 30 centimeter.

Mer information - Anmälan senast 16 mars
Välkommen att läsa mer och anmäla er till detta kostnadsfria seminarium via en aktivitetssite som ni når genom att klicka på länken nedan.

Länk – Mer information om aktiviteten

 

Ni missar väl inte seminariet Lyft era backup- och återläsningsfunktioner till nya höjder den 23/3?