Se filmen som förstärker IDC:s undersökningsresultat som visar att framtidssäkrad IT ger framgångsrika företag!

2016-06-10

IDC har nyligen genomfört en omfattande undersökning bland IT-chefer över hela världen där man finner en tydlig koppling mellan IT-innovation och affärsresultat. Dessa smarta lösningar går hand i hand med INVIDs och Dells gemensamma erbjudande inom området och som bl.a. åskådliggörs i den reklamfilm som visas i TV 4 under vecka 24.

Den aktuella studien visar att företag som drar nytta av framtidssäker IT kan öka försäljningen med så mycket som 108 %. Detta bör ses som att företag med den mest avancerade och framtidssäkra tekniken skapar de bästa förutsättningarna för sina organisationer.


Erbjudande från INVID och Dell

Dessa smarta lösningar går hand i hand med INVIDs och Dells gemensamma erbjudande inom området och som bl.a. åskådliggörs i den reklamfilm som visas i TV 4 under vecka 24.

Är ert företag redo för framtiden? 
Är ditt företag redo för framtiden ? Testa gärna genom att klicka på den gröna knappen ”Ladda ner och läs” till höger. I så fall kan ni nämligen ladda ner undersökningen ”Det framtidssäkra företaget: förbättra resultaten idag och förbered dig för morgondagens utmaningar”


Mer information
Genom att klicka på den gröna knappen ”Mer information” till höger kan ni läsa om hur Dells och INVIDs gemensamt framtidssäkra lösningar kan stärka er lönsamhet.

Kontakta oss
Känn er hjärtligt välkomna att kontakta oss på INVID för att erhålla mer om INVIDs lösningar i allmänhet och om framtidssäker IT i synnerhet.

Klicka i sådana fall här för att länkas vidare till ett enklare formulär.

Om ni i stället föredrar att kontakta oss via telefon så är ni hjärtligt välkomna att göra det på tel. 036-30 88 88.

 

Reklam-film
Genom att klicka på bilden nedan kan ni även se den reklamfilm om det aktuella erbjudandet och som sänds i TV 4 under perioden 13-19 juni 2016..

 

 

 

Varmt välkommen till oss på INVID - vi gör IT enkelt!

 

Se filmen som förstärker IDC:s undersökningsresultat som visar att framtidssäkrad IT ger framgångsrika företag!