Inbjudan till INVIDs populära Pyramid-utbildningar under hösten och vintern 2016!

2016-07-06

Välkommen att ta del av åtta intressanta erbjudanden från Jönköpings läns största Pyramid-återförsäljare!

Under hösten och vintern kommer vi på INVID att arrangera populära och givande Pyramid-utbildningar vid vårt huvudkontor i Jönköping.

Det handlar om ett fullspäckat schema som erbjuda er totalt åtta alternativa utbildningar.

 

Broschyr och övergripande aktivitetssite
Ta gärna del av utbudet via en sammanfattande broschyr - och/eller en övergripande aktivitetssite - genom att klicka på de två länkarna nedan:

Länk - Aktivitetsbroschyr

Länk - Aktivitetssite

 

Separata aktivitetssiter
Via länkarna nedan kan ni även slutligen läsa mer om vad varje utbildning erbjuder via separata aktivitetssiter;

 • Grundutbildning - Löpande avrop
  Utbildningen ger er en helhetsbild av Pyramid och visar hur ni orienterar er i, och använder er av, systemet på ett effektivt sätt.

 • Ekonomi och administration - Löpande avrop
  Utbildningen riktar sig till er som arbetar med såväl ekonomi som administration och nyttjar Pyramids redovisningsmodul och reskontramoduler.

 • Systemadministratör - Löpande avrop
  Denna utbildning riktar sig till personal vars företag har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar.

 • Användarstudio - 2016-09-05
  Utbildning ger er möjlighet att lära er att redigera Pyramids dialoger genom att ändra färg, form och text, ändra fälts inmatningsordning utefter era behov, samt lägga till egna fält i index.

 • Lagerstyrning - 2016-10-12
  Denna utbildning ger teoretiska och praktiska kunskap som krävs för att arbeta med effektivt i Pyramids lager- och inköpsmoduler.

 • CRM via webben - 2016-10-19
  Denna utbildning kommer visa hur man ökar den personliga effektiviteten. Bl.a. genom att en dela information om kunder, leverantörer, produkter och projekt.

 • Infostudio - 2016-10-26
  Denna utbildning visar hur man utnyttjar bevakningar, automatiska meddelanden och larm med mera. Dessutom ges insyn i hur man behärskar Pyramids BI-verktyg och får affärsinformation kring bland annat orderläge.

 • Produktkatalog/e-säljare - 2016-11-16
  Detta är en utbildning som ger er konkreta tips om hur ni effektiviserar en viktig försäljningskanal. Med Pyramid e-handel kan man enkelt och snabbt bli synlig och sälja på Internet.

Ni skall känna er varmt välkomna till oss på INVID och våra populära Pyramid-utbildningar.

Inbjudan till INVIDs populära Pyramid-utbildningar under hösten och vintern 2016!