Inbjudan till en ny och efterfrågad Pyramidutbildning – Systemadministratör!

2016-02-24

Heldagsutbildningen riktar sig till personal inom företag som använder Pyramid och som har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar. Den person som har genomfört denna utbildning kommer att kunna utgöra ett värdefullt stöd för övriga medarbetare genom att ta hand om Pyramids systemrutiner på ett optimalt sätt.

Varmt välkommen till en skräddarsydd utbildning för Systemadministratörer som leds av våra egna – högt certifierade – Pyramidkonsulter. 

Målgrupp
Den efterfrågade utbildningen riktar sig till personal inom företag som använder Pyramid och som har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar. 

Vad gör en systemadministratör?
Som systemadministratör tar man hand om arbetsuppgifter som är relaterade till Pyramids systemrutiner samt underhåll och administration.

Övergripande innehåll
Under en heldag behandlas bl.a. PBS administration, användare, arbetsplatser, skrivarhantering, behörighetsadministration, Windowstjänster, loggningar, optimeringar samt kontroll- och underhållsmenyer.

Stöd för övriga användare 
Den person som har genomfört denna utbildning kommer att kunna utgöra ett värdefullt stöd för övriga medarbetare genom att ta hand om Pyramids systemrutiner på ett optimalt sätt.

OBS! Behovsstyrt utbildningsdatum 
För denna utbildning finns inget bestämt datum. Ni kan nämligen avropa utbildningen på en månads varsel via en intresseanmälan. På så sätt får vi en möjlighet att skapa ett utbildningsdatum som passar just er.

Välkommen med intresseanmälan
Låter detta intressant?

Känn er i så fall varmt välkomna att läsa mer om vad vi erbjuder under denna utbildning, och eventuellt även registrera er med en intresseanmälan, på aktuell aktivitetssite.

Den aktuella aktivitetssiten nås via länken nedan:

Länk - Aktivitetssite - Pyramid - Systemadministratör

Inbjudan till en ny och efterfrågad Pyramidutbildning – Systemadministratör!