INVID erbjuder Smålands säkraste IT-drift

2016-08-09

Nu har vi även uppgraderat vår redan toppmoderna IT-drifthall till larmklass 3!

 

Funderar ni möjligtvis på att outsourca er IT-drift? I så fall bör nog INVID i Jönköping utgöra en stark kandidat till detta uppdrag.


Ökade marknadsandelar och hög säkerhet

Våra IT-driftslösningar skördar redan allt större marknadsandelar och nu har vi även uppgraderat vår redan toppmoderna drifthall till larmklass 3 vilket innebär att den är Smålands säkraste anläggning i sitt slag.

 

Larmklass 3
Larmklass 3 innebär att drifthallen bl.a. är utrustad med områdesskydd, intrångsdetektering, klimatövervakning och redundant kylning.

 

 

INVID´s VD André Prien är stolt över att kunna erbjuda Småland säkraste IT-drift.

 

IT-attacker utgör vardagsmat
INVIDs VD André Prien ser uppgraderingen som en strategisk investering för att kunna möta marknadens ökade krav på optimal IT-säkerhet i tider där olika former av attacker utgör vardagsmat;

Genuin IT-säkerhet i alla led utgör ett prioriterat och berättigat skallkrav från marknaden. Vi är en stabil och trygg IT-partner och vårt flexibla och kostnadseffektiva IT-driftskoncept medför att vår stadigt ökande kundskara kan koncentrera sig fullt ut på sin kärnverksamhet.

Tack vare våra moderna tjänster slipper kunderna dyra investeringar och erhåller en utökad kostnadskontroll med tillhörande skalfördelar.

Vår senaste satsning inom säkerhetsområdet bör ses som en strategisk satsning för att kunna säkerställ våra kunders IT-miljöer inom samtliga tänkbara områden. Investeringen innebär att en redan tidigare hög säkerhetsklassning har utökats med de sista pussel-bitarna till att uppnå larmklass 3. Det är med stor stolthet som vi nu kan informera om att vi även erbjuder våra kunder Smålands säkraste IT-drift!

 

Mer information
Välkommen att kontakta oss på INVID på tel. 036-30 88 88 för mera information om Smålands säkraste IT-drift.

INVID erbjuder Smålands säkraste IT-drift