Inbjudan till seminarium om hur man reducerar kostnader via optimerade produktionsflöden

2016-08-17

- Välkomna till en praktiskt inriktad aktivitet med fokus som visar hur ni kan spara rejält med pengar genom att optimera maskintider och övriga produktionsflöden via smarta beslutsstöd!

 

Helhetskoncept som ger snabb ROI
Under en fullmatad förmiddag kommer vi att informera om hur ni kan lyfta era produktions- och materialflöden till helt nya nivåer via smarta och effektiva beslutsstöd som dessutom ger snabb Return of Investment (ROI).

 

Praktiska demonstrationer
Via praktiska demonstrationer kommer vi på INVID, och via samarbetspartnern Novotek, att presentera ett helhetskoncept utöver det vanliga inklusive integrationer mot affärssystem.

 

Effektivisering av maskintimmar
I detta koncept ingår Exoro system Production intelligence (ePi) som möjliggör ökning av antalet effektiva maskintimmar och produktiviteten med befintliga resurser.

 

Produktionsplanering i realtid
Till detta skall läggas Novoteks lösning Rob-Ex som är ett interaktivt och visuellt verktyg som hjälper planerare att skapa och underhålla dynamiska och effektiva produktionsplaner i realtid.

 

Läs mer - Anmälan senast 13/10
Känn er varmt välkomna att läsa mer om denna spännande aktivitet -  och även registrera er medverkan senast den 13 oktober - via en specifik aktivitetssite som nås via följande länk:

Länk - Aktivitetssite - Seminarium - Beslutsstöd produktion

 

Mer information
Om ni har några frågor gällande detta seminarium, eller vill ha mer information, kontakta gärna följande personer vid INVID:

 

André Östergård 

 

 

 

Gert Johansson 

 

 

 

Mathias Gyllensvärd 

Inbjudan till seminarium om hur man reducerar kostnader via optimerade produktionsflöden