Pyramidutbildning för er som vill öka synligheten och försäljningen på nätet via e-handel

2016-04-20

Vi på INVID bjuder in till en fullmatad heldagsutbildning den 25 maj med fokus på Pyramid e-handel. Utbildningens syfte är att informera om hur man kan effektivisera synligheten och erhålla ökade marknadsandelar på nätet.

 

Varmt välkommen till en kreativ utbildningsdag för er som vill effektivisera er synlighet och öka era marknadsandelar på nätet via ett smidigt sätt i ert affärssystem.

Utbildningen leds av en av våra egna – högt certifierade – Pyramidkonsulter.

 

Helintegrerat och flexibelt
Med Pyramids e-handel kan man enkelt och snabbt bli synlig och sälja på Internet. Det är en helintegrerad och flexibel e-handel, där man utnyttjar informationen ni redan har i ert system och där all administration sker i pyramid.

 

Realtid
Hämtning av data från Pyramid sker i realtid, vilket säkerställer färsk information om artiklar, lagersaldo och leveranstider!

 

E-handel och e-säljare
Utbildning omfattar både e-handel och säljverktyget e-säljare och vi ger en inblick i hur ni kan administrera er Pyramid E-line på bästa sätt. Vi visar även hur ni skapar navigeringsträd och produktsortiment med tillhörande bilder och texter.

 

Övergripande innehåll
Under denna utbildning kommer vi att bland annat beröra säljverktyget e-säljare, bygga navigeringsträd, styr ditt sortiment, språkhantering, sökfunktioner, mobilanpassad site och sökmotoroptimering.

 

Mera information - Anmälan senast 18 maj
Låter detta intressant?
Känn er i så fall varmt välkomna att läsa mer om vad vi erbjuder under denna utbildning, och eventuellt även registrera er anmälan, via aktuell aktivitetssite.

Den aktuella aktivitetssiten nås via länken nedan:

Länk - Aktivitetssite - Pyramid – Produktkatalog/E-line

Pyramidutbildning för er som vill öka synligheten och försäljningen på nätet via e-handel