Populärt frukostseminarium om molntjänster och Windows 10 inklusive säkerhetslyftet

2016-04-14

Under torsdagsmorgonen den 14 april arrangerades ett frukostseminarium på INVID Värnamos kontor för ett gäng morgonpigga deltagare där fokus låg på molntjänster, Windows 10 och dess säkerhetslyft.

Effektivare och tryggare värld
Under torsdagsmorgonen hade Microsoft och vi på INVID målsättningen om att informera deltagarna om hur man kan ta steget in i en effektivare och tryggare värld.

 

Molntjänster, Office365 och Windows 10
Seminariets fokus låg nämligen på möjligheterna med molntjänster, inklusive Office365. Dessutom beskrevs vilket viktigt säkerhetslyft som man kan åtnjuta i samband med uppgraderingar till Windows 10.

 

Talare
Dagens talare bestod av INVIDs Mathias Edvinsson och Mats Gustafsson samt Microsofts Axel Nicklasson.

 

Molntjänster
Mathias inledde med att beskriva vad begreppet molntjänster innebär och vilka hot och möjligheter som finns med detta.

 

Office365
Därefter demonstrerade Mats Gustafsson vad som ingår i Office365 och hur detta koncept kan förenkla vardagen för användarna.

 

Windows 10 - Säkerhetslyftet
Sedan var det åter dags för Mathias att ta till orda genom att berätta hur uppgradering till operativsystemet Windows 10 påverkar verksamheter på ett positivt sätt, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv.

 

Surface 4
Avslutningsvis så beskrev Microsofts Axel Nicklasson att hårdvaran är navet i Microsofts Ekosystem för att därefter demonstrera handgripligt hur man kan bli mer produktiva via den nya Surfaceprodukten Surface 4.

Mediabevakning
I samband med seminariet fick vi besök av webbtidningen Värnamo.nu.
Välkommen att ta del av den artikel som publicerades på webben samma dag via länken nedan;

Artikel – Värnamo.nu – 2016-04-14

Högt utvärderingsbetyg
Av utvärderingsblanketterna att döma så var det mycket nöjda deltagare som lämnade INVID Värnamo efter den aktuella aktiviteten och vi vill passa på att tacka samtliga inblandade personer för en mycket givande förmiddag.

 

Bilder
Varmt välkommen att klicka på länken nedan för att ta del av ett antal bilder som förevigade detta frukostseminarium på INVID i Värnamo.

Bildspel - Seminarium - Värnamo - Molntjänster och Windows 10 - 2016-04-14

 

Populärt frukostseminarium om molntjänster och Windows 10 inklusive säkerhetslyftet