Uppskattad kunddag på Hooks Herrgård

2015-11-03

Torsdagen den 17 september arrangerade INVID Jönköping uppskattad kunddag på Hooks Herrgård för våra Netformskunder med intressant information kring olika nyheter. Dessutom kryddades tillställningen med gästföreläsare från olika branscher.

 

INVID´s kunddag på Hooks Herrgård den 17/9 genomfördes i en mycket positiv anda.  Grundtanken med denna aktivitet är att de medverkande användarna ska få tillfälle att träffa oss på INVID och andra viktiga kunder under avslappande former samt för att få tips och trix av varandra för att kunna nyttja de aktuella systemen på ett optimalt sätt.

Bilder - Kunddag

Affärssystem
Efter inledande ankomstregistrering och fika så föreläste en av våra affärssystemskonsulter, Håkan Andersson, om affärssystem ur ett miljö- och kvalitetsperspektiv. Han gjorde detta med stor inlevelse via praktiska live-exempel i affärssystemet Pyramid.

Nyheter
På nyhetsfronten kunde sedan Mikael Plate presentera ett antal nya tjänstepaketeringar i form av INVID Intranät, INVID Ledningssystem och INVID Ärendehantering på ett tydligt och strukturerat sätt.

Efter detta tog Robert Stenmarker till orda för att beskriva aktuella nyheter som erbjuds inom tjänsten AutoFlow Projekthantering.

Gästföreläsare
Efter en smakfull lunch var det dags för Holmgrens Bil ABs VD, Benny Holmgren, att inta scenen för ett ämne som skulle skilja sig markant mot övrigt innehåll, helt enligt plan.

Benny genomförde en riktigt inspirerande föreläsning där han inledningsvis beskrev företagets imponerande tillväxtresa på ett målande sätt från början av 1960-talet fram till idag .

Han framförde även sina personliga tankar om vilka utmaningar - och möjligheter - som väntar för bilbranschen framöver.

Stort tack Benny för ett mycket uppskattat gästspel.

Intressanta kundcase
Aktiviteten fortsatte sedan med kaffe och mingel innan det var dags för tre närvarande kunder att beskriva hur de nyttjar de aktuella systemen i sina respektive verksamheter.

Det var fyra intressant inslag som genomfördes av Johan Lidén vid Kvänum Energi, Fredrik Rosendal som är anställd vid Vidingehem, Jan Ottosson från Swedecote och Lena Spjuth som som representerade Horda Stans.

Utvärdering och prisutdelning
Aktiviteten avslutades med frågesammanställning och utvärdering samt prisutdelning av den INVID-Quiz som pågick under dagen.

Tre glada vinnare erhöll priser om två st ishockey-biljetter vardera till SHL-matchen HV71- Växjö Lakers som spelas i Kinnarps Arena i Jönköping under lördagen den 19/9.

Nöjda deltagare
Av utvärderingsblanketterna att döma så var det nöjda deltagare som lämnade Hooks Herrgård efter denna kunddag och vi på INVID vill passa på att tacka samtliga för en givande dag i en trevlig herrgårdsmiljö.

Bilder
Välkommen att klicka på länken nedan för att ta del av ett antal fotografier som togs under det aktuella arrangemanget.

Bilder - Kunddag

 

Uppskattad kunddag på Hooks Herrgård