Matnyttig Rapportgeneratorutbildning

Under torsdagen den 22 oktober arrangerade INVID en Pyramidutbildning med inriktning mot Rapportgenerator. Under den fullmatade kursdagen lärde sig deltagarna att bl.a. skapa och designa listor, blanketter och infobilder i Pyramid.

 

Delmoment
De ingående delmomenten under utbildningen var rapportgeneratorns funktioner, beräkningar och specialformateringar i rapporter samt formatering av data i infostudior.

Länk - Bildspel 

Skapa och designa
Kenneth Åhsberg, Pyramidkonsult på INVID, visade deltagarna hur man skapar och designar snygga listor, blanketter och infobilder i Pyramid.

Han lärde också ut hur man skapar egna beräkningar och hämtar in ”dolda” fält. Under kursen fick deltagarna också se hur man gör justeringar och nya varianter av blanketter och rapporter.

Herr Åhsberg visade också hur dokument ska kopplas i utskriftsrutinen och hur man gör för att kunna skicka dem som e-post.

Högt betyg
Av dagens löpande reaktioner så verkade det som om deltagarna uppfattade även denna utbildning som riktigt matnyttig.

På något annat sätt kan man väl knappast tolka det sammanfattande betyget som gavs i samband med vår utvärderingsenkät.

Resultatet kunde nämligen uppvisa ett riktigt högt genomsnittsbetyg på de fem ställda frågorna om hur man upplevde arrangemanget, allt från den inledande inbjudningen till innehåll och det praktiska genomförandet.

Vi på INVID tackar för de fina siffrorna och för intressanta diskussioner under dagen och hoppas på att vi ses snart igen! 

Bildspel
Är du sugen spana in lite bilder från den aktuella kursdagen på INVID? I så fall klickar du bara på länkarna ovan eller nedan som i så fall länkar dig vidare du till ett kortare bildspel från arrangemanget. 

Länk - Bildspel 

Matnyttig Rapportgeneratorutbildning