Välbesökt och positiv Pyramidanvändarträff

Under torsdagen den 26 november arrangerade INVID en välbesökt Pyramid-användarträff på företaget MP bolagen vid dess anläggningar i Ekenässjön och Vetlanda. Det var en givande dag som fick högt betyg av besökarna i en sammanfattande utvärdering.

INVID´s populära Pyramid-användarträff arrangerades denna gång vid MP bolagen i Ekenässjön och Vetlanda. Aktiviteten präglades av givande diskussioner kring nyheter, befintliga lösningar, dagliga problemställningar och önskade lösningar. Antal anmälda kundrepresentanter uppgick till 35 personer som verkligen agerade på ett positivt och engagerat sätt.

 

Bilder
Genom att klicka på länken nedan kan man se ett urval av de bilder som togs i samband med den aktuella aktiviteten.

Länk – bilder
 

Mingel och välkomnande
Träffen startade med registrering, kaffe, fralla och mingel där alla fick chansen att lära känna varandra.
Efter detta hälsade MP bolagens Robert Gunnarsson och INVID´s Thomas Bethmarker välkomna och presenterade dagens agenda.

 

Heta Pyramidnyheter
Därefter fick åhörarna ta del av heta Pyramidnyheter från två av INVID´s totalt nio affärssystemskonsulter, nämligen Håkan Andersson om Thomas Wärmner.

 

Företagspresentation
Robert Gunnarsson tog sedan vid för att bl.a. presentera MP bolagens historia, nuläge och produktutbud.

 

Givande rundabordsdiskussioner
Efter detta följde tre givande rundsbordsdiskussioner under ledning av de ovan nämnda affärssystemkonsulterna samt ytterligare en sådan i form av Caroline Hillström
Inför rundabordsdiskussionerna delades besökarna in i tre grupper där varje grupp i sin tur innehöll var sin moderator från INVID.
De tre grupperna fokuserade på följande områden;

• Ekonomi/Administration

• Tillverkning MPS/Projekt 

• Order/Lager/Inköp

 

Lunch, fortsatta diskussioner och rundvandring
Efter en smakfull lunch på Vetlanda Stadshotell var det dags för ett fortsatt pass med rundabordsdiskussioner. Innan aktiviteten avslutades vidtog en guidad rundvandring i MP bolagens lokaler under ledning av Robert Gunnarsson.

 

Utvärderingsenkät - give aways
I slutet av dagen genomfördes en sedvanlig enkätundersökning med syfte att pejla av vad de medverkande tyckte om användarträffens upplägg och genomförande.

Som tack för sitt deltagande fick alla besökare med sig en påse hem som innehöll såväl en övergripande presentationsbroschyr om INVID som give aways.

 

Högt betyg
Denna tredje Pyramidanvändarträff fick högt betyg av besökarna i utvärderingen och vi hoppas att alla fick med sig mycket ny och användbar kunskap hem från Ekenässjön och Vetlanda.

 

Mer information
Önskar ni mer information om Pyramid, våra paketerade erbjudanden och våra användarträffar skall ni känna er hjärtligt välkomna att kontakta oss på INVID via tel. 036-30 88 88. 

Välbesökt och positiv Pyramidanvändarträff