Lösningsorienterat seminarium om spännande molntjänster 24/11

Under tisdagen den 24 november arrangerar INVID ett kostnadsfritt frukostseminarium i Jönköping. Vid detta demoladdade arrangemang kommer vi reda ut begreppen och påvisa affärsnyttor från olika molntjänster och Windows 10 via mobila enheter. Sista möjliga anmälningsdatum är tisdagen den 17 november.

INVID hälsar hjärtligt välkommen till ett lösningsorienterat frukostmöte med inriktning på möjligheterna med molntjänster i allmänhet och Office 365 i synnerhet. Dessutom kommer matnyttig information delges om hur även Windows 10 kan påverka verksamheter i positiva riktningar.

Länk – Mer information om aktiviteten

Stor erfarenhet
Vi på INVID har stor erfarenhet inom ovanstående områden. En av våra seniorkonsulter, Mats Gustafsson, kommer vara den person som huvudsakligen ge er svar på ett flertal kluriga frågor som vi misstänker att fler av er går och funderar på.


Tre fokusområden
Frukostmötet kommer vara demoladdat. Vi kommer att behandla hot och möjligheter, specifika tjänster och paketeringar inom följande tre områden;

•Molnet – hot och möjligheter

•Office 365 - Specifika tjänster och införandemodell

•Windows 10 – Hur påverkar det verksamheten, vilka möjligheter finns?

 

Mer information
Välkommen att läsa mer om denna aktivitet – och även anmäla dig – via en separat aktivitetssite som du når genom att klicka på länken nedan.

 

Anmäl senast 17/11
Varmt välkommen med din anmälan. Vi kan tyvärr endast erbjuda ett begränsat antal platser till seminariet, vilket innebär att vi tvingas nyttja parollen ”först till kvarn”.

Ett tips är därför att du gör slag i saken snarast möjligt och anmäler dig idag till denna aktivitet som vi hoppas skall bli något alldeles extra.

 

Länk – Mer information om aktiviteten

 

Lösningsorienterat seminarium om spännande molntjänster 24/11