Inbjudan till Pyramidanvändarträff den 26/11

INVID bjuder in till en favorit i repris, nämligen till en Pyramid-användarträff inom Pyramid. Arrangemanget kommer att äga rum hos det framgångsrika företaget MP bolagen med anläggningar såväl i Vetlanda som i Ekenässjön den 26/1. Sista möjliga anmälningsdag: Torsdagen den 12 november.

Tre fokusområden
Under torsdagen den 26/11 är det dags igen för en efterfrågad aktivitet i form av en Pyramidanvändarträff.

Under denna aktivitet kommer vi att fokusera på tre områden, nämligen Ekonomi/Administration, Tillverkning MPS/Projekt, Order/Lager/Inköp

Framgångsrikt företag
Känn dig varmt välkommen till detta populära arrangemang som denna gång kommet att arrangeras hos det framgångsrika företaget MP bolagen med anläggningar i såväl Vetlanda som Ekenässjön.

 

Tre samtalsgrupper
Under användarträffen kommer det diskuteras problemlösningar under avslappnade former i mindre grupper om max 10 personer.

I dessa grupper kommer det finnas möjlighet att utbyta utvecklande erfarenheter med varandra inom de tre olika områdena:

  • Ekonomi/Administration
  • Tillverkning MPS/Projekt
  • Order/Lager/Inköp


Mer information via aktivitetssite
Välkommen att läsa inbjudan i sin helhet - inklusive information om fullständig agenda och hur man anmäler sig på aktuell aktivitetssite,
Du når den genom att klicka på bilden ovan eller länken "Länk - Aktivitetssite " strax nedanför detta stycke.


Länk - Aktivitetssite 
 

Först till kvarn
I och med att vi kan erbjuda plats för maximalt 30 besökare i de aktuella konferensutrymmena är det först till kvarn som gäller. Absolut sista anmälningsdatum är den 12 november.

Varmt välkommen med din anmälan! 

Inbjudan till Pyramidanvändarträff den 26/11