Inbjudningar till två seminarier om molntjänster, Office365 och Windows 10

INVID inbjuder in till två och demoladdade arrangemang där vi reder ut begreppen - och påvisar vilka affärsnyttor - som erhålls vilka olika paketeringar av molntjänster och Windows 10. Det handlar om två kostnadsfria frukostseminarier vid två av våra småländska kontor. Först ut är Nässjö den 4 februari, därefter väntar Värnamo den 14 april. Ett liknande seminarium arrangerades i Jönköping den 24 november, en aktivitet som fick högt betyg av våra gäster.

Stor erfarenhet
Vi på INVID har stor erfarenhet inom de aktuella områdena. En av våra seniorkonsulter, Mats Gustafsson, kommer vara den person som huvudsakligen ger er svar på ett flertal kluriga frågor som vi misstänker att fler av er går och funderar på.

Molntjänster
Under aktiviteten går vi igenom vilka hot och möjligheter som öppnar sig via olika typer av molntjänster, vad man bör tänka på initialt och vilka nyttoeffekter man erhåller.

Office365
Vi presenterade även vårt paketerande molntjänstutbud i allmänhet och inom Office365 i synnerhet. Vi fördjupade oss på delar av Office365 som förenklar vår arbetsdag på olika sätt och hur man väljer rätt licens för sin verksamhet.

Windows 10
Utöver detta ägnade vi en del av aktiviteten åt Windows 10 och hur det kan påverka ens verksamhet. Vilka möjligheter finns och vad påverkas?

Kläm och känn på de senaste Surfaceprodukterna
Hårdvaran är som bekant navet i Microsofts Ekosystem. Microsoft kommer att finnas på plats för att presentera för er hur ni kan ni bli ännu effektivare med hjälp av med de senaste Surfaceprodukterna. Missa inte chansen att klämma och känna på dessa under denna förmiddag

Lyckat i Jönköping
Ett motsvarande seminarium arrangerades i Jönköping den 24 november, ett arrangemang som fick högt betyg av de intresserade besökarna.
Läs mer om seminariet i Jönköping här

Mer information
Välkommen att läsa mer om de två aktiviteterna – och även anmäla er om ni så önskar – via två separata aktivitetssiter som man når genom att klicka på länkarna nedan.
Länk – Mer information om aktiviteten i Nässjö den 4/2

Länk – Mer information om aktiviteten i Värnamo den 14/4

Anmälan senast 28/1 respektive 7/4
Vi kan tyvärr endast erbjuda ett begränsat antal platser vid de aktuella kontoren vilket innebär att vi tvingas nyttja parollen ”först till kvarn”.
Ett tips är därför att ni gör slag i saken snarast möjligt och anmäler er redan idag.

Varmt välkommen med era anmälningar!

Inbjudningar till två seminarier om molntjänster, Office365 och Windows 10