Mobilt, modernt och flexibelt plocksystem

 

 

 

 

Bakom Qpick står det Jönköpingsbaserade företaget Qsys, ett välrenommerat företag som vi på INVID samarbetar med.


Qpick har utvecklats för att effektivisera arbetet vid de vanligast förekommande lagerrutinerna som inleverans, lagerplock, inventering och lagerflytt. De önskade effekterna ligger bl.a. i den smidiga hanteringen och den ökade mobiliteten.

 

Det aktuella plocksystemet är förmodligen det mest moderna, intuitiva och användarvänliga på marknaden! Utvecklingen har styrts av hur en lagerarbetare utför sina arbetsuppgifter och vad han ställs inför för utmaningar.

 

Sparsam, men tillräcklig och rätt, information vid rätt tillfälle. Tillräckligt stora knappar för att kunna jobba effektivt, ett flöde som gör att man blir vägledd istället för att behöva välja.

 

Smarta funktioner som gör att saker blir rapporterade då de faktiskt utförs. Körbart på allt från industri-truckdatorer till surfplattor och smartphones. Ja, ni ser själva, listan kan göras lång!

 

Dessutom får beslutsfattare kontroll på vad som händer på lagret och hur arbetet fortskrider. Man kan dessutom få information kring vilka artiklar som tar lång tid att plocka, hur långt man kommit i en plockorder och var man befinner sig i en inventering.

 

Och inte minst – ni får tillgång till något som borde vara en absolut självklarhet: Koll på er order och era varor även mellan det att plocklistan skrivs ut och varorna skall skickas iväg!

 

Mer information
Missa inte att läsa mer om Qpick genom att klicka på PDF:n nedan.

Välkommen att kontakta oss på INVID på tel. 036-30 88 88 för detaljerad och personlig information om hur denna lösning kan effektivisera er verksamhet och hur vi kan hjälpa er med en smidig integration mot ert affärssystem.

Qpick

IT-infrastruktur

Läs mer »

Molntjänster

Läs mer »

Verksamhetsstöd

Läs mer »