INVID Göteborg vill växa!

Jobbar du redan inom IT-branschen och har uppdrag som du känner att du kan få med dig är vi alltid intresserade av ett möte utan förutsättningar. Du kanske driver egen konsultfirma och tröttnat på ensamheten, eller på annat sätt känner att du vill växa vidare?

Våra IT-konsulter arbetar i en nära dialog med våra kunder för att på så sätt erbjuda dem den bästa lösningen för just deras behov. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att arbeta i team och att du har förmåga att vara lyhörd och kommunikativ. Som person är du resultatinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet.

För att trivas med oss är du en entusiastisk och nyfiken person med en genuin passion för teknik. Du blir triggad av att hitta nya smarta och vassa lösningar som du gärna delar med dig av till andra. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker - du har god samarbetsförmåga. Du föredrar att se möjligheter framför hinder.

 

VI KAN ERBJUDA DIG
Du får möjligheten att arbeta i varierande och spännande uppdrag, dels med det du har med dig, men också hos våra etablerade kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens.

 

Välkommen med din ansökan till:

Börje Ljungberg
VD
Telefon: 0761-174384