Drivna IT-konsulter

Våra IT-konsulter arbetar i en nära dialog med våra kunder för att på så sätt erbjuda dem den bästa lösningen för just deras behov. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att arbeta i team och att du har förmåga att vara lyhörd och kommunikativ. Som person är du resultatinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet.

Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning och minst 5-8 års arbetslivserfarenhet.

Du har erfarenhet inom områdena; Server virtualisering, lagring och kommunikation. Certifieringar inom HP, Cisco och Microsoft är önskvärt. Citrix/TS, Exchange, samt säkerhet är också områden du bör klara av.

Kunskaper och kompetenser som du bör inneha:

  • Windows Server och klient operativsystem
  • Bra kunskaper om HP, Dell eller liknande
  • Erfarenheter av Microsofts systemmiljöer
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter

Du är intresserad av att driva din egen tekniska utveckling framåt, du är självständig och har stor social kompetens.

För att trivas med oss är du en entusiastisk och nyfiken person med en genuin passion för teknik. Du blir triggad av att hitta nya smarta och vassa lösningar som du gärna delar med dig av till andra. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker - du har god samarbetsförmåga. Du föredrar att se möjligheter framför hinder.

Tillgång till bil och körkort är ett krav.


VI KAN ERBJUDA DIG
Du får möjligheten att arbeta i varierande och spännande uppdrag hos våra etablerade kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens.

Välkommen med din ansökan till:

Ingvar Ljungberg
Konsultchef
Telefon: 0708-453404
goteborg@invid.se