Inbjudan till ett spännande seminarium om paketerade SharePoint-lösningar till fasta priser!

2018-03-02

- vik gärna förmiddagen den 26/4 för att få mer kunskap om dessa effektiva lösningar för exempelvis Intranät och ledningssystem.

Använder ni SharePoint redan idag? Eller funderar ni på att börja?
I så fall rekommenderar vi att ni investerar er dyrbara tid på ett kostnadsfritt seminarium under INVID Globens ledning på Quality Hotel i Nacka under torsdagen den 26/4 kl. 08.00-12.00.


Användarvänliga paketlösningar
Vårt erkänt stora verksamhetskunnande i kombination med processtödjande IT-system skapar affärsnytta och ökad konkurrenskraft.

 

 

 

Snabb startsträcka
Våra populära SharePoint-lösningar levereras till fasta priser och ger er ett innehåll och en struktur med färdiga funktioner där exempelvis dokumenthanterings och sökfunktioner ingår.

Detta innebär en riktigt kort startsträcka för våra kunder, det blir lätt - och roligt - att komma igång!

 

Demonstrationer
Under en fullmatad förmiddag kommer vi att informera er om vad som döljer sig bakom dessa vackra ord och demonstrera våra färdiga och användarvänliga paketlösningar inom ett antal efterfrågade områden.

 

 

 

 

Anmälan via aktivitetssite senast 19/4
Känn er varmt välkommen att anmäla er till denna kostnadsfria aktivitet senast torsdagen den 19/4 via aktuell aktivitetssite som nås via följande länk:

 

Länk - aktivitetssite

 

 

Mer information
Välkommen att kontakta Lena Skoglund vid INVID Globen om ni önskar mer information om våra SharePoint-lösningar i allmänhet och om den aktuella aktiviteten i synnerhet via följande kontaktuppgifter:


• Mobil: 076 - 534 03 16• Tel: 08 - 506 003 16


• Mail: lena.skoglund@invid.se

Inbjudan till ett spännande seminarium om paketerade SharePoint-lösningar till fasta priser!