Förnyat IT-driftavtal med Alessandro Ripellino Arkitekter AB

2017-07-12

INVID Globen har fått fortsatt förtroende avseende helhetsdrift av arkitektkontorets IT-miljö samt användarstöd via helpdesk.

 


IT-drift och Helpdesk

Allesandro Ripellino Arkitekter AB (Alessandro Ripellino Arkitekter) har i dagarna tecknat ett förnyat avtal med INVID.

Avtalet omfattar helhetsdrift av arkitektkontorets IT-miljö och INVID Globen täcker i och med detta deras behov avseende IT-drift samt användarstöd via INVID Helpdesk.

 

Kort om kunden
Alessandro Ripellino Arkitekter är ett arkitektkontor i Stockholm med fokus på stadens arkitektur, stadsutveckling, byggnader och inredningar.

Företaget startades i mars 2014 och flertalet av medarbetarna i det aktuella arkitektteamet har sin bakgrund inom Rosenbergs Arkitekter som grundades 1955 under namnet Rosenberg och Stål Arkitektkontor.

Företagets ledningsgrupp består av konstnärlig ledare, konstorsledare och operativa ledare.

Välkommen att läsa mer om Alessandro Ripellino Arkitekter här


Viktigt kundsegment
INVID Globens Kent Sjöberg är mycket nöjd med det förnyade avtalet;

- Från INVIDs sida ser vi detta uppdrag som ytterligare ett kvitto på att vi har stort förtroende inom detta för oss viktiga kundsegment. 

Vi uppskattar verkligen att vi har fått detta förtroende av Alessandro Ripellino Arkitekter avseende IT-drift samt användarstöd genom Helpdesk, en populär lösning som motsvarar deras efterfrågade behov av IT-tjänster som skall generera viktig verksamhetsnytta.

 

 

 

Förnyat IT-driftavtal med Alessandro Ripellino Arkitekter AB