Vill du se hur du kan kombinera en personaliserad arbetsmiljö för dina användare samtidigt som du hanterar alla klienter centralt?

2017-08-23

I så fall får du inte missa årets upplaga av den kostnadsfria Arkitektdagen den 26/9 där vi även kommer visa vilken nytta Virtual Reality-tekniken kan tillföra för visualisering av projekt till dina kunder.

 

Personaliserad arbetsmiljö
VDI, eller Virtual Desktop Infrastructure, innebär i korthet att du kan köra klientsystem i en serverplattform i datahallen. Detta medför i sin tur fördelar av att kunna kombinera en personaliserad arbetsmiljö för dina användare samtidigt som du hanterar alla klienter centralt.

 

Visualisering av projekt till dina kunder
Virtual Reality-tekniken kan även tillföra viktig nytta för visualisering av projekt till dina kunder.

Låter detta intressant?

 

 

Kostnadsfri Arkitektdag
Välkommen att i så fall att anmäla dig till årets kostnadsfria Arkitektdag som kommer att arrangeras på HP:s huvudkontor på Gustav III:s Boulevard 34 i Frösunda den 26 september med start kl. 12.00 så vi på INVID och HP kommer att berätta om hur allt detta funkar.

Eliminering av flaskhalsar
HP har ett brett sortiment för att bygga en VDI-infrastruktur. Med hjälp av kraftfulla 3PAR-datalagrings-lösningar elimineras alla tidigare flaskhalsar för tex diskaccess.

Samtidigt erbjuds kompromisslösa serverlösningar för maximal prestanda och tillgänglighet.  Du slipper också tunga, utrymmeskrävande arbetsstationer och kan välja mindre och smidigare maskiner.

 

Agenda
Nedan finner du aktuell agenda vid HP:s huvudkontor;

  • 12.00 Lättare lunch serveras.

  • 13.00 INVID hälsar välkommen och berättar om dagen.

  • 13.05 INVID - Kombinera en personaliserad arbetsmiljö för dina användare samtidigt som du hanterar alla klienter centralt i datahallen.

  • 13.25 VR - ett nästa steg för att förenkla visualisering av 3D-projekt. Patrik Landerholm visar och förklarar. VR gör det möjligt att kliva in i 3D CAD-
    modellen vilket till exempel underlättar felsökning och optimering av modellerna. VR ger också konstruktörer, arkitekter och designers en möjlighet att förmedla en nära nog verklig upplevelse av miljön eller produkten för slutanvändaren.

  • 14.15 Frank Sheiakh, BIM Strateg NTI CADcenter AB. NTImetoden, vägen till lyckad BIM projektering.

  • 15.00 Pål Dahlström – Lapideas AB. Om jag behöver hjälp med kravspec och upphandling.

 

 

Läs mer
Välkommen att läsa mer via länkarna nedan om ni vill läsa aktuell inbjudan i såväl PDF-som HTML-format;

Inbjudan - PDF-format

Inbjudan - HTML-fomat


Anmälan senast 20/9
Antalet platser är begränsat så det är ”Först till kvarn” som gäller för detta kostnadsfria evenemang,
Känn dig därför hjärtligt välkommen att anmäla dig snarast möjligt, dock senast onsdagen den 20 september, till lena.skoglund@invid.se.

 

 

Vill du se hur du kan kombinera en personaliserad arbetsmiljö för dina användare samtidigt som du hanterar alla klienter centralt?