Key Account Manager Systemförsäljning

INVID Gruppen är inne i en positiv fas. Ett av de ingående bolagen, INVID Globen, söker nu en Key Account Manager inom Systemförsäljning som kommer att driva hela säljprocessen.

 

Om tjänsten
Som Account Manager på INVID Globen kommer Du att ansvara systemförsäljning och vid behov sälja in resterande delar ur INVIDs produktportfölj.

Du är van att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. I ditt arbete kommer du att utveckla affären med dina befintliga kunder och potentiella kunder.

Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med vår projektledare för att planera arbetet mot uppsatta mål.

 

Personlig profil
Vi söker Dig med minst två års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nya såväl som befintliga kunder.

Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning av IT-produkter och vill nu utveckla dig inom systemförsäljning. Meriterande om du har kännedom om HPs och Microsofts lösningar.

Vi fokuserar vidare mycket på Dina personliga egenskaper. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär.
Som person är Du lojal, noggrann, organiserad och resultatfokuserad.

Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med Dina kunder som med Dina kollegor. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera Dig skriftligt på ett professionellt sätt.

B-körkort erfordras.

 

 


 
Erbjudande
INVID erbjuder en personlig arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation. Vi arbetar ständigt med att förenkla livet och arbetet för människor och där är våra medarbetare en mycket viktig del.

Här får du möjlighet att arbeta i ett öppet och positivt klimat som främjar prestation och tillväxt.

Som anställd på INVID får du en gedigen produkt- och säljutbildning då företaget månar mycket om att utbilda och utveckla sina medarbetare och värdesätter att de anställda har en så god produktkännedom som det går att få.

Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast grundlön och provision.

Om du har viljan att lyckas ser vi till att du får chansen till en professionell utveckling då det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
 

Ansökan senast 15 juni
Låter detta intressant?
I så fall skickar Du in Din ansökan snarast möjligt - dock absolut senast den 15 juni  - via mail till följande adress:

jobb.globen@invid.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Key Account Manager Systemförsäljning