Nyhet: Integration Dashboard för TEIS

2017-03-27

Smart överblick med INVID Integration Dashboard

INVID Integration Dashboard är ett övervakningsverktyg utvecklat för TEIS 3.2. En integration i TEIS samlar löpande in statusinformation och uppdaterar datafiler med aktuell status för integrationer och triggers för en vald tidsperiod och presenterar dessa i ett responsivt webbgränssnitt.

Detta kan med fördel användas som Dashboard i en helpdesk eller läggas till som en app på hemskärmen i din IOS eller Android-enhet. Logotyp, rubrik och färgschema konfigureras enkelt via en inställningsfil. Inställningsfilen möjliggör också att skapa urval av integrationer och triggers för en eller flera funktionsgrupperingar, t ex ekonomifunktionen. En parameter läggs till i adressfältet för att anropa detta urval och länken kan sedan distribueras till vald funktion för att ge dem tillgång att själva se status för sina egna integrationer.

Denna version installeras lokalt i din miljö och du väljer själv vart du vill publicera webbgränssnitt och om det ska vara åtkomligt endast på ditt interna nätverk eller via internet.

I roadmappen finns planer på att erbjuda en lösning där INVID hostar webbgränssnittet och endast en integration för leverans av data installeras lokalt.

 

Demo alla integrationer hittar du här: https://003.esk.invid.se/demo/

Demo urval ekonomifunktionen: https://003.esk.invid.se/demo/?mySettings=ekonomi

Nyhet: Integration Dashboard för TEIS