Nu lanserar vi INVID Cloud

2017-02-22

Ny molntjänst skapar nya möjligheter

INVIDs nya molnbaserade cloud-tjänst gör det möjligt för kunderna att själva drifta, kontrollera och installera sina servrar och tjänster i INVIDs datacenter.

INVID Cloud Portal bygger på en plattform där du som kund kan hantera och bygga din servermiljö direkt via en webbportal på nätet. Den stora kundnyttan ligger i den stora friheten, tillgängligheten samt skalbarheten för kunden.

Med funktioner såsom Azure Pack, VPS, SQL, övervakning, DNS, samarbetsyta och enkel kommunikation tar INVID Cloud upp matchen med andra marknadslösningar. Vidare har lösningen stöd för att skapa och installera nya server-, kommunikations- och brandväggsfunktioner så att lösningen blir åtkomlig på internet. Tjänsten levereras som en kundunik portalfunktion.

- ”De absolut största fördelarna med INVID Cloud för kunden är friheten att kunna drifta, kontrollera och installera sina servrar själv, samtidigt som allt lagras och byggs här i Sverige, med svenska juridiska regler i våra egna datacenter, samt en svensk kundsupport nära kunden.” Säger Tore Nallgård, VD, INVID Mitt.

INVID Cloud passar alla storlekar på företag, det är skalbart efter kundbehov och tjänsterna kan byggas ut varefter behovet växer. INVID Mitt har idag tre stycken toppmoderna datacenteranläggningar i Västerås med högsta säkerhetsklass där alla servertjänster och molnlösningar produceras. Dessa datacenter drivs dessutom med en stark miljöprägel exempelvis så drivs anläggningarna med vindkraft.

Välkommen att kontakta oss berättar vi mer!

Portalen: www.invidcloud.se

Nu lanserar vi INVID Cloud