Vi söker en redovisningsekonom placering Västerås

2017-12-22

Nu söker vi en engagerad redovisningsekonom

Vi söker en engagerad redovisningsekonom

INVID Mitt fortsätter att expandera och vi söker nu en positiv och engagerad redovisnings-ekonom till vårt kontor i Kopparlunden i Västerås. Vi erbjuder en bred och variationsrik roll för dig med stort eget driv, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Du blir en av tre redovisningsekonomer som tillsammans ansvarar för ekonomin för fem bolag inom INVID Mitt. Ett spännande jobb inom ett mycket expansivt företag och med stora utvecklingsmöjligheter.

På Invid är vi stolta över vår företagskultur och sätter värde på vår personal och trivseln på kontoret. Du kommer att ingå i en grupp med engagerade och glada personer som månar om varandra. Hos oss är beslutsvägarna korta och det ges stora möjligheter att påverka.

Dina arbetsuppgifter består av allt inom ekonomiområdet. Bland annat fakturering, hantering av kund- och leverantörsfakturor, löpande bokföring samt upprättande av moms- och uppbördsdeklarationer. Du stöttar ekonomichefen vid upprättande av månads- och årsbokslut och möjligheten finns även att driva projekt.  

Vi söker dig med några års erfarenhet från liknande arbete och med en ekonomisk högskoleutbildning. Du har med fördel arbetat självständigt tillsammans i team – i en bred ekonomiroll – vilket innebär att du kan se vad som behövs göras och gärna hugger i. Du är en van systemanvändare och har du arbetat i MS Office och Pyramid är det en fördel.

För att trivs hos oss och i den här rollen har du en mycket god servicekänsla, är noggrann, prestigelös, självständig samt gillar att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta med löpande redovisning men har även ambitionen att utvecklas och gå vidare till mer kvalificerade arbetsuppgifter. 

Låter det här intressant för dig?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Norén & Lindholm, du ansöker genom länken här senast 4 februari 2018. Kontakta gärna Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm för mer information om tjänsten, på 021 – 81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!