Sörmlands Sparbank - Drift

INVID har helhetsansvar för drift och förvaltning av Sörmlands Sparbanks tekniska IT-plattform på kundens kontor. Sörmlands Sparbanks har centraliserat hela driften till en driftpartner som är INVID.

 

Tjänsterna består bland annat ett helhetsansvar för drift, support, helpdesk, backup och övervakning. INVID har drivit införandeprojekten och tillhandahåller konsulter på plats i deras lokaler och på distans. Lösningen är baserad på Windows Server, Exchange, Communication Server, Citrix, SharePoint, EPiServer, VMware, Microsoft Office, Spam, Antivirus, Cisco Routers, MAC. Den centrala servermiljön består av ett 50 tal servers.  

- "INVID har erfarna konsulter, hög kompetens och är väldigt måna om att bygga bra relationer det var anledningen till att vi valde INVID som vår leverantör." Säger Johan Östling IT-chef, Sörmlands Sparbank.

 

Sörmlands Sparbank

Sörmlands Sparbank är en sparbank som verkar helt lokalt i Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåkers kommuner med totalt 8 kontor. Bankens starka ställning på den lokala marknaden grundar sig i ett förtroende uppbyggt under en snart drygt 180-årig historia. Läs mer på: www.sormlandssparbank.se

 

För Mer information kontakta:

INVID Eskilstuna AB, Magnus Johansson, 016 – 16 06 61, magnus.johansson@invid.se

Sörmlands Sparbank, Johan Östling, IT-Chef

Sörmlands Sparbank - Drift