Uppskattat Office 365 och SharePoint seminarium

2015-09-29

Torsdagen den 5 november arrangerade INVID Eskilstuna ett uppskattad seminarium i INVIDs lokaler i Eskilstuna för våra kunder med intressant information kring office365 och SharePoint.

INVID´s seminarium genomfördes i en mycket positiv anda. Grundtanken med denna aktivitet är att de medverkande användarna ska få tillfälle att träffa oss på INVID och andra viktiga kunder under avslappande former samt för att få tips och trix av varandra för att kunna nyttja de aktuella systemen på ett optimalt sätt. 

Office 365
Efter inledande ankomstregistrering och frukost så föreläste en av våra systemspecialister, Mats Robertsson. Han berättade om aktuella nyheter som erbjuds inom Office 365 och Azure.

SharePoint
Efter inledande delen kunde sedan SharePoint specialisten Jonas Engdahl presentera ett antal kund Case samt förklara fördelarna med SharePoint på ett tydligt och strukturerat sätt.

Nöjda deltagare
Av diskussionerna att döma efter seminariet så var det nöjda deltagare som lämnade INVIDs lokaler i Eskilstuna och vi på INVID vill passa på att tacka samtliga för en givande dag.

Uppskattat Office 365 och SharePoint seminarium