Nu söker vi ytterligare en IT specialist till Västerås

2017-09-20

Vi behöver bli fler!

INVID är en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexibla IT-lösningar. Vi har valt att paketera våra tjänster och funktioner inom tre huvudområden: IT-infrastruktur, Molntjänster och Verksamhetsstöd. INVID finns representerade med drygt 200 medarbetare och har en omsättning på ca 500 Mkr. Läs mer om oss på http://invid.se/vara-kontor/vasteras/ 

INVID fortsätter att växa och söker nu dig som vill utvecklas i rollen som IT Specialist hos oss i Västerås. Vi erbjuder ett spännande jobb inom ett mycket expansivt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som arbetar inom IT idag. Du har ett stort intresse för IT och ett starkt driv att utvecklas inom området. Vi tror även att du har någon form av eftergymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet och kunskap inom Microsoft systemmiljöer och vi ser gärna att du är extra vass på något specialistområde, t.ex. System center, Office 365, Azure, VMware eller Antivirus och säkerhet.

I rollen som IT specialist hos oss på INVID kommer du att få en utvecklande och spännande roll där du arbetar med bl.a. utveckling av olika lösningar, underhåll, införande, design och analysarbete. Du kommer i huvudsak att arbeta med kundrelaterade uppdrag och ansvara för ett par befintliga kunder. En stor del av din tid kommer du även att vara engagerad i olika projekt, allt från större infrastrukturprojekt med förändringar i IT-miljön till migreringsprojekt, tex flytta befintliga IT-miljöer till INVIDs moln- och hostinglösningar.

 

Kunskaper och kompetenser som du behöver ha: 

  • Microsoft systemmiljöer
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
  • Nyfiken och starkt driv att utvecklas personligen inom området
  • Lyhörd och ödmjuk

 

Kunskaper och kompetenser som vi gärna ser att du har:

  • Citrix/TS
  • IT kommunikation
  • IT säkerhet, antivirus etc
  • Publika molnlösningar
  • Virtualisering och lagringslösningar

  

Som anställd hos INVID kan du förvänta dig ett utvecklande och roligt jobb. Du får ett starkt varumärke i ryggen, kunniga kollegor vid din sida och spännande arbetsuppgifter framför dig. För oss är våra medarbetare vår viktigaste tillgång. Därför är det viktigt för oss att vår personal får ta del av en rad olika förmåner, några av dessa är tillexempel kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, personalbil (för resande tjänster) samt tillgång till de nyaste arbetsverktygen såsom dator och mobiltelefon efter eget val.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan och bli vår nya kollega i Västerås! 

Urval sker löpande, skicka din ansökan till: linus.linne@invid.se Frågor om tjänsten besvaras av Linus Linné på tel 021-10 66 46.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nu söker vi ytterligare en IT specialist till Västerås