Elite väljer telefonilösningar från INVID

2017-03-14

Elite valde INVID telefonilösningar

Elite Hotels påbörjade under 2016 en upphandling för att modernisera sin telefonilösning. Hotellkedjan letade efter en lösning som ersatte vanliga traditionella telefoner på rummen, en modern softphone-lösning för administrativa telefoner samt ett modernt contact center. Telefonilösningen skulle även innehålla befintlig service för existerande telefonsystem.

Efter noga utvärdering föll valet på INVID Mitt Telekom. INVID levererar i avtalet en molnbaserad telefontjänst som möjliggör att det är enkelt att addera nya användare till tjänsten. Lösningen innebär också att Elite själva kan avgöra hur dom vill jobba, tex med trådlösa telefoner, softphones, fasta telefoner eller mobiltelefoner.

   

- ”Vi valde INVID för att dom bäst kunde möta våra krav på en ny telefonileverantör, allt från bokningsfunktioner till contact center. Det var skalbart och kunde anpassas lätt, det passade oss bra helt enkelt.” säger Ronny Röe, IT chef, Elite Hotels.

INVID CloudPhone har en telefonitjänst som är en app-baserad lösning där all kommunikation kan byggas in och styras från företagets app. En smart lösning för te.x. hotell där gästen kan ringa genom appen istället för den traditionella telefonen på hotellrummet. En lösning som vi levererar till Elite Uppsala i ett första steg.

- Idag är kommunikation på så många sätt så mycket mer än en fast telefon, där är vår app-baserade telefonlösning jättesmart för te.x. hotell. I appen kan vi samla all kommunikation, allt från fast telefoni på rummet, till bordsbokning i restaurangen, kontakt med reception eller vad man önskar bygga in.” säger Stefan Eriksson, INVID Mitt Telekom AB.

INVID är mycket glada för uppdraget och tackar för förtroendet, vi ser fram emot att fortsätta leverera smarta telefonilösningar till Elite. Vill du veta mer om vad vi kan göra för er verksamhet? Välkommen att kontakta oss!

Elite väljer telefonilösningar från INVID