Julhälsning från INVID

2017-12-21

God Jul & Gott Nytt 2018

Vi börjar närma oss år 2017 slut, hösten passerade försvinnande snabbt och december kom med stormsteg. Med det sagt vill vi med denna julhälsning summera året som gått och samtidigt blicka lite framåt in i 2018, vad vi tror oss se komma runt hörnet.

Det hände mycket under året, i april vann vi upphandling med Kammarkollegiet inom IT-Drift och outsourcing där vi rankades absolut högst av Sveriges främsta IT-bolag med flest poäng. Jättekul tycker vi! Vi lanserade också INVID Cloud Azure, kunderna kunde därmed själva sätta upp och drifta servrar i molnet. Vi tror på molnet och framöver kommer vi troligen se mer av tjänster och produkter som flyttar upp i molnet i olika kombinationer och varianter.

Vi fick även under året som gick en hel del nya kunder. Fler hotellkedjor köpte telefonilösning, flera kommuner och banker förlängde sina driftavtal, vi tecknade ramavtal med Golvkedjan för print, och vi levererade arenanät till Vasaloppet för att ge ett axplock av händelser.

En annan rolig sak som hände under 2017 var att vi blev Ricoh partner och därmed fick ett bredare och uppdaterad print-utbud till våra kunder, vi fick återigen trippel AAA-raiting och vi utvecklade och lanserade en Dashboard för TEIS. Vi genomförde flera frukostseminarier, på våren fick vi tilldelning i ramavtalet klient/dator från Kammarkollegiet och under hösten kom även beskedet att vi även fått tilldelning i ramavtalet IT-drift Mellan.

Vad tror vi då att 2018 innehåller? Säkerhet kommer att bli än viktigare, vi har GDPR som står inför dörren och som kommer att ställa nya krav på företag och datalagring. Vi upplever att det finns en större medvetenhet om IT-säkerhet idag, än vad det fanns för ett år sedan bara. Vilket är bra, vi behöver öka medvetenheten om data- och IT-säkerhet, digitaliseringen och utvecklingen i vår bransch kommer att ställa helt andra krav på just det området i framtiden. Under 2018 kommer vi även att fortsätta utveckla våra molntjänster, köra fler seminarier, utveckla våra produkter och även stödja kunder i förberedningen inför GDPR med olika projekt-och kickstarter, är ni nyfikna eller vill veta mer om det hör av er berättar vi mer!

Med den summeringen och lilla framblicken mot 2018 vill jag passa på att rikta ett stort Tack för det gångna året till alla kunder. Vi ser fram emot att få fortsätta leverera trygg och säker IT till er under 2018. Även ett stort Tack till alla våra fantastiska medarbetare som gjort allt ovan och mer därtill genomförbart. Utan er vore det inte möjligt.

Sist men inte minst vill vi alla på INVID önska en riktigt, riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År 2018. Med en önskan om en skön ledighet med nära och kära, god mat och mycket snö med kanske lite skidåkning.

Juliga Hälsningar INVID

Tore Nallgård, VD

tore.nallgard@invid.se

070 - 758 68 20

021 - 10 66 07

 

 

Julhälsning från INVID