Sörmlands Sparbank - Utveckling

INVID har tillsammans med Sörmlands Sparbank utvecklat ett stort antal special anpassade applikationer med införande, förvaltning och support efter kundens egna önskemål.

Tjänsterna består bland annat av utveckling av applikationer för extern webbplats i EPiServer, intranät i SharePoint, integrationer och BI lösningar mot bankens egna system. Lösningarna baseras bland annat på DotNet, Visual Basic, ASP.Net ,C#, VB.Net, SQL-server, SharePoint, EPiServer och Microsoft Office. INVID assisterar kunden på plats i deras lokaler och på distans.

- "INVID har erfarna konsulter, hög kompetens och är väldigt måna om att bygga bra relationer det var anledningen till att vi valde INVID som vår leverantör." Säger Johan Östling IT-chef, Sörmlands Sparbank

 

Sörmlands Sparbank

Sörmlands Sparbank är en sparbank som verkar helt lokalt i Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåkers kommuner med totalt 8 kontor. Bankens starka ställning på den lokala marknaden grundar sig i ett förtroende uppbyggt under en snart drygt 180-årig historia.

 

För Mer information kontakta:

INVID Eskilstuna AB, Magnus Johansson, 016 – 16 06 61, magnus.johansson@invid.se

Sörmlands Sparbank, Johan Östling, IT-Chef

Sörmlands Sparbank - Utveckling