INVID CloudPhone Connect

INVID Gruppen - Molntjänster

Den digitala kunden till ert företag ställer idag många gånger högre krav på tillgänglighet och kundservice från er, kunden vill ha kundservice som är personlig, relevant och snabb. INVID CloudPhone Connect är en molnbaserad kontaktcenterlösning som är flerkanalig, vilket innebär att du kan ge dina kunder just den kundservice och kundupplevelse som de önskar, när som helst, var som helst, via valfri kanal och från valfri enhet. Kontaktcenterlösningen är också plattformsoberoende vilket gör den tillgänglig på alla enheter och kan hanteras via mobil, dator eller fast telefon.

Som många andra tjänster inom INVID CloudPhone är även Connect flexibel och kan skalas upp eller ner med en enkel knapptryckning och du kan anpassa lösningen efter behov och varierande belastning. INVID CloudPhone Connect ger dig ökad produktivitet, bättre kundkontakt och bättre service.

Lösningen är omnikanalig och använder telefon, chatt, e-post, sociala medier och SMS. Allt hanteras inom samma applikation. Det är lätt att komma igång och tjänsten kan integreras med praktiskt taget all existerande teknologi du kan tänkas behöva i ditt kontaktcenter.

IT-infrastruktur

Läs mer »

Molntjänster

Läs mer »

Verksamhetsstöd

Läs mer »