Datalagring

Datalagring

Säkra, effektiva och flexibla lagringslösningar

Idag finns fler skäl än någonsin för en stabil plattform för datalagring. En säker plats där verksamhetens kritiska information finns samlad. Och prestanda, säkerhet och effektivitet talar för att den hör hemma i ett datacenter. För många kunder växer datamängderna fort och då behövs skalbara och kostnadseffektiva lösningar. För andra handlar det mer om smidiga lösningar för att kunna använda den data man redan har.

INVID har lång och gedigen erfarenhet av att bygga datalagringslösningar i både våra kunders och våra egna datacenter. Vi kan även koppla ihop dessa datacenter och publika molntjänster för att skapa redundanta säkra lösningar.

Vi kan hjälpa er med allt från initial rådgivning till fullskalig driftsättning samt migrering från era befintliga lösningar. Vi är en certifierad partner och samarbetar med världsledande tillverkare som EMC, HP och Microsoft. Datalagring går många gånger hand i hand med Backup & Restore för att ge en komplett lösning, läs gärna mer i spalten till höger.

IT-infrastruktur

Läs mer »

Molntjänster

Läs mer »

Verksamhetsstöd

Läs mer »

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!

INVID Eskilstuna

016-16 06 60

eskilstuna@invid.se


Besöksadress:
Kungsgatan 6-8, 632 20 Eskilstuna


Maila INVID om önskad kontakt via ett smidigt formulär »