Serviceinriktad infrastrukturkonsult inom drift

 

Vi på INVID befinner oss i en positiv utvecklingsspiral med tillhörande goda framtidsutsikter.

Till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet söker vi nu en målmedveten IT-Infrastrukturkonsult för att förstärka vår bemanning i vårt driftsteam.

Tjänstens innehåll
Du kommer att vara en del av driftsavdelningen som jobbar med övervakning, förebyggande underhåll, och incident-/problemhantering i våra avtalskunders IT-miljöer. Dessa kan vara i vår egen driftshall eller i kundernas lokaler.  En viktig del av arbetet är också att förvalta vår egna hosting-miljö.

Du kommer att vara med att utveckla våra centrala funktioner för övervakning (SCOM), patchhantering och övrig automatisering av driftsmiljön.

Du kommer också att agera i rollen som infrastrukturkonsult ute på plats hos våra kunder.

Inom INVID jobbar vi med ITIL som ramverk och alla ärenden registreras, klassificeras, prioriteras och hanteras i ett ärendehanteringssystem.

Vi agerar utifrån INVIDs fyra kärnvärden: Effektivitet, Etik & moral, Kvalitet och Trygghet

Personlig profil
Vi söker en person som har förmågan att vara lyhörd och har god förståelse för kunders behov. Du är serviceinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet. Du har en naturlig fallenhet för att kunna arbeta i grupp på ett trivsamt och effektivt sätt. Du trivs med att ställas inför nya utmaningar. Vi sätter stor vikt vid din personlighet.

Erfarenhet
Du har en genomgått en teknisk utbildning med inriktning på IT på minst gymnasienivå. Du har flerårig erfarenhet av att jobba med IT-drift. Du är van att hantera Microsoft-servermiljöer. Har erfarenhet av System Center-sviten i allmänhet och SCOM, Orchestrator i synnerhet. Du har en eller flera Microsoft-certifieringar inom området.

Kunskaper inom kommunikation, Vmware, Citrix och Tivoli Storage Manager är meriterande.

Goda kunskaper i engelska och B-körkort är ett krav.

Förutsättningar
Arbetstid dagtid. Beredskapstjänstgöring kan förekomma under övriga tider.

Tillträde snarast. Placeringsort Jönköping

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta i så fall Thomas Bothzén via mail;
thomas.bothzen@invid.se

Ansökan senast 15/11
Låter detta intressant?

I så fall ansöker du snarast möjligt, dock absolut senast den 15 november, via följande mailadress: thomas.bothzen@invid.se
I ämnesfältet skriver du ” Infrastrukturkonsult inom IT-drift”.


Varmt välkommen med din ansökan!